MALAM MENJELANG HARI RAYA 2021 - Ako Tetap Ako

MALAM MENJELANG HARI RAYA 2021

 

Dentum dentum dah oiii kiri kanan atas bawah keliling rumah ni.
Dari lepas berbuka tadi dah start sana sini orang main mercun.
Ada subuh tadi mana sesat ntah, ada gak membako mercun pepagi buta hahah..

Yang 3 orang ni memang excited hari-hari nak main bunga api.
Arini kasi up sket, dia membako mercun roket plak.
Haha jangan masuk rumah sebelah, udah le ye😅


Ha korang tengah watpe malam raya ni?
Main bunga api gak ke macam Uyum?


Hahahha adoiii tergelak ako tengok video ni...
Mencicit abin lari, nasib x tertanggal pelikat nya wkkaakkaa....


Ha ni dia dah pandai main, kena la pandai kemas juga kan.!
Tak yah bising-bising, kasi sapu bersih-bersih tau!😆

So, dikesempatan ini, ako nak ucapkan "Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri"

Maaf Zahir dan Batin dari kami sekeluarga.

Nota Jemari: Esok kita up gambar raya plak ye hahaha

17 comments:

  1. Luas halaman rumah. Seronok Uyum main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia terlebih excited dpt main bunga api haha

      Delete
  2. samalah di sini..berdentum-dentum bunyi mercun..ada kanak2, seronok layan depa main mercun + bunga api..

    Saya pun nak ucap 'Selamat Hari Raya' utk Ret & famili..

    ReplyDelete
  3. Salam lebaran
    Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  4. Rindunya kampung halaman . Malam raya mas8ng2 sibuk .. Bakar lemang . Cucuh pelita . Main bunga api . Ada yg kacau dodol .

    ReplyDelete
  5. iyaaaa berdentum2 aaaih.. yg bunyi mild tu ok ja.. yg kuat sngt tu x slesa sbb trasa nervous anxiety..

    ReplyDelete
  6. Meriah detam detum dari lepas berbuka sampai tengah malam. Meriah sungguh raya dengan bunyi mercun.
    Seronok dorang dapat main bunga api. aduh kalau tercicir kain abin tu bertambah gelak sakan tu. hihi

    Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  7. Sakaannnn uyyum mainnnn hahahaha, nasib baikk bersihkan lepas buat sepah hahaha.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin buat Kak Ret dan keluarga. Ampun dan maaf dipinta andai kata ada terlanjur bicara :)

    ReplyDelete
  8. Kalau balik rumah mak meriah dgn mercun ni. Nasib baby sejenis tak menangis dh biasa bunyi bising2. Hehe

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mujur tak tertanggal kain..
    Malam raya Sha pasang lampu kelip-kelip je.. hehehe

    ReplyDelete
  10. seronok betul dapat main. Rumah landed luas pulak memang puas hati nak berlari main bunga api.
    Dah pandai main kena pandai kemas la. Bagus betul :)

    ReplyDelete
  11. bestnyaa main mercun and bunga api... they are their best friend kan .. .best jer

    ReplyDelete
  12. Meriahnya budak-budak ni main bunga api dan mercun. Saya di sini tengok jiran kiri kanan berlawan main bunga api kembang tu je.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.