Ekobee Cordless Rechargeable Spin Scrubber - Ako Tetap Ako

Ekobee Cordless Rechargeable Spin Scrubber

Ako ni pantang betul kalau ada orang promote barang.
Hahahha nak-nak kalau barang tu macam berguna untuk diri sendiri.
Baru-baru ni ada member opis dok pomot kat ako berus toilet cordless dari Go Shop.
Dah lama tak tengok go shop ni, tapi sebab nampak menarik je mende yang satu ni, kita pun gagah la masuk website go shop.


Taaadaaaa.... akhirnya selamat sampai kat rumah semlm petang.
Yang paling excited semestinya Uyum.
Dan dan suruh buka juga kotak tu!

Ekobee Cordless Rechargeable Spin Scrubber!
Harga dia tengah promo kat go shop dalam RM119.
Maybe ada je kat shopee yang murah sket rasanya.


Dan pagi ni, kami dah buka kotak!
Ini lah hasilnya.....
Best wei!!!
Mandi tadi, ako soh Uyum berus toilet.
Kemain excited dia.


Didatangkan bersama 3 jenis berus.
Yang runcing tu sket untuk berus corner dinding,
Yang besar tu plak sesuai berus lantai toilet, 
Manakala yang sederhana tu bole la guna untuk berus dinding...

Best!!
Laju je kerja-kerja mencuci toilet.


Lagi best sebab dapat sarung tangan ni FREE!!
Ni sarung tangan getah jenis bole berus-berus juga...
Memang kerja makin mudah dibuatnya!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sedikit info tentang produk dari go shop :-

Ekobee Cordless Rechargeable Spin Scrubber

Effortlessly scrub away soap scum, hard water stains, built-up grime, and so much more
  • Easy to operate with one-push button
  • Cleans faster & easier than generic brushes
  • More hygiene compared to using toilet brush
  • Easily removes dirt and stain
  • Less tiring - no more hand scrubbing, kneeling or bending

3 Interchangeable Brush Heads :-
  • Bigger dome Brush - Ideal for Irregular surface area like bathtub, tank
  • Pointy Head Attachment - Specially used to reach corners or grout cleaning like the corner of the wall
  • Smaller Dome Brush - Perfect for cleaning the small surfaces like the toilet, cabinet, table

Nota Jemari: Love it so much!

21 comments:

  1. ala, terpengaruh gak ni. saya ni memang hobi mengemas, kalau dapat barang macam ni seronoknya lahai. nak cari gak lah

    ReplyDelete
  2. waahhh, bertambah rajin uyum tolong omak mengemas ni..

    ReplyDelete
  3. Nak cuci bahagian kotor tempat tinggi pun mudah ni.. Bila dah start menyental susah nak berhenti..

    ReplyDelete
  4. Wah, sampai tiga jenis berus! Menarik ni!

    ReplyDelete
  5. Kilat dan bersih mangkuk tandas selepas ini. Boleh selalu suruh Uyum bersihkan tandas.

    ReplyDelete
  6. mcm menarik jgk ni..(harap2 tak terpengaruh). haha

    ReplyDelete
  7. Buat kerja jadi mudah dan cepat, hati pun girang dan bersemangat.

    ReplyDelete
  8. Wuuuuuuu macam menarikkk je benda ni hahaha, ni memang syok la kalau bersihkan toilet. Baru ternampak orang promote dekat twitter, nanti kita tengok kat shopee, kalau murah boleh la try beli hehehe

    ReplyDelete
  9. jadi senang kerja cuci tandas dengan berus ni

    ReplyDelete
  10. Ala, janganlah pengaruh kita jugak. Kalau excited bagi kat Uyum. Hihi
    Pasni bilik air dan toilet sentiasa berkilat lah sebab Uyum semangat mencuci tu. Macam berbaloi tu ada banyak jenis berus dan sarung tangan. Kira effortless lah nak menyental kan.

    ReplyDelete
  11. Selamat engko promo ni, aku dah ada benda ni, tapi aku beli kat FB seller.. COD ke rumah terus hehehe

    ReplyDelete
  12. mudah berus jamban camni.. 😅😅

    ReplyDelete
  13. Wow..rajin lah berus toilet lepas ni hehe

    ReplyDelete
  14. Wah . Multipurpose la . Lepas ni uyum mesti rajin laa nak clear toilet .

    ReplyDelete
  15. Aduhai...risau plak SA trpengaruh jap lagi..dah la kita ni cepat terjebak

    ReplyDelete
  16. Fuhyooo!!! Nampak menarik! Memang berguna yakmat wo!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.