HADIAH PENGOMEN OGOS DALAM PERJALANAN! - Ako Tetap Ako

HADIAH PENGOMEN OGOS DALAM PERJALANAN!

Ingat kan entry pengomen bulan Ogos aritu?!
Alhamdulilah, tahniah buat semua top 10 yang tersenarai.
Uyum excited nak bagi korang sesuatu!

Ako tanya Uyum, 
Uyum nak bagi hadiah apa kat kengkawan NINA?
Mula dia jawab nak bagi KUIH RAYA!!!

KUIH RAYA u'ols! 
Hahahahha adoi laaa....😆
Tau la awak suka makan tapi takkan nak bagi kuih raya time raya dah abis?!!
Hahahah... gelak beso ako.

Ako cakap, raya dah abis!
So kuih raya dah tak jual.

Dia pikir sekejap.
Pastu TING!! terus dapat idea..


Dia suruh ako bagi sanitizer camni kat korang!
Hahahah alamakkk bankrup Nina, uyum oiii!! 😅😅

Pastu ako terpikir, ok je bagi sanitizer kan tapi sebab Uyum kecil lagi, so ako bagi idea kat dia, kita bagi sanitizer yang senang orang nak bawa dalam bag!


Maka nya, kami pun gigih la cari santizer yang botol kecil-kecil by "Bath and Body Works PocketBac Hand Sanitizer" dari shopee je.

Small token ni dah on da way ke tempat korang tau!
Harap semua suka la ye!

Pape pun terima kasih semua sebab sudi jenguk-jenguk ke sini.
Insyallah, ada rezeki lain kali Uyum kasi hadiah lagi ye :)

Nota Jemari: Uyum tengah excited nak sambut besady dia ...menghitung hari

16 comments:

  1. Best tu idea Uyum kuih raya, sedap dan rindu kuih raya, yang sanitizer gun pun best, yang handcarry pun penting lagi dari Uyum, satu peringatan salah satu SOP, penting! kann.. Tahniah semua. Moga murah rezeki Nina dan Uyum Aameen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa nasib baik dia terpk nk bg sanitizer hehehe..

      Delete
  2. Hahaha..Apooo Uyum ni ingat raya je ni. Luar musim raya ni manalah nak cari kuih raya Uyum..Haa rabak lah poket nina bagi santizer spray tu. Teruja nak dapat hadiah Uyum pilih. Thanks Uyum dan KakRet. Semoga dilimpahi rezeki berpanjangan dengan segala keberkatan. Aaaminnn
    Tahniah untuk semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnnn!!!!
      Insyallah semoga semua pun dilindungi :)

      Delete
  3. wahhh.. tak sbr nak dpt hadiah pilihan uyum..

    ReplyDelete
  4. Oh ya akan saya tunggu. Betul bagus juga sanitasi tangan sudah jadi keperluan. Akan digunakan sampai licin. Insya Allah.
    Terima kasih Cik Ako dan Uyum.
    Ehem rasanya Uyum pun mengagak hadiah apa yang akan dia dapat.

    ReplyDelete
  5. Bagus ide bagi hadiah pocket hand sanitizer ni
    Boleh dibawa kemana2.

    ReplyDelete
  6. Kuih raya punn boleh uyyummm hahahaha, tapi bagussss uyyum bagi idea suruh bagi sembur sembur tuuu. Tapi boleh tahan mahal la jugak kan benda tuu, jadi bagi sanitizer punnn okeyyyyy, takpe kak ret, dapat hadiah pun dah syukur sangat dahhh, tak kisah hadiah apa punnn.

    ReplyDelete
  7. Uyum dengan makanan tak boleh berpisah..
    Tak sabarnya nak dapat hadiah dari Uyum ni.. Terima kasih Kak Ret dan Uyum. Semoga diperluaskan dan dimurahkan rezeki Kak Ret dan dipermudahkan segala urusan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  8. Hahaha! Comel Uyum nak kasi kuih raya!
    Oh,... tengah excited tunggu birthday ya...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua penerima hadiah comel pilihan Uyum. Pocket sanitizer ni memang wangi.

    ReplyDelete
  10. Whoaaa... Nice idea ya Uyum... Hahahaha. Nasibbb x bagi pistol tu... Acik dah ada satu... x nak lagi... Kahkah... Thank Youuuu pass hadiah . tak sabar nak mendapatnya.. Haha

    ReplyDelete
  11. Sekali uyum pilih hadiahh ..haha. mujur kak ret suggestkan sanitizer yg mudaj nk dibawa kan .. Nama pun hadiah tak kisah sekecil mana pun tetap di hargai

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.