SIAPA PUNYA PENANGAN LA NI?! - Ako Tetap Ako

SIAPA PUNYA PENANGAN LA NI?!

Geram betul la!🙊

Ari tu kan, dapat mesej dari Go Shop.
Dia mesej kita camni, "tahniah, anda telah berjaya mendapat voucher diskaun sebanyak RM160 untuk pembelian Air fryer di Go Shop!"

Tetiba 'antu' mana muncul dalam badan ni, terus gi website Go Shop, pastu terus kita klik untuk buat pembelian.😅


Pastu dalam dua hari camtu, aikk dah sampai barang nya depan rumah!


Hahaha memang dasar cepat terpengaruh betul ako ni kan!
Dah nak masak apa eh guna air fryer ni???
Uyum siap cakap, "Na, esok kita masak AYAM tau!"
Eh tau plak dia bole masak ayam dalam tu.. mana le dia tengok gak nya ye! 😆

OK la nanti nak kena gugel la menu apa yang sesuai guna air fryer ni!
Korang plak, JANGAN terpengaruh tau!! 😝

Nota Jemari: pasni kita cuba 'ikat' sket tangan tu, jangan sesuka main klik2 je kan haha

27 comments:

  1. Haha... Uyum mesti ada jugak tertengok channel go shop tu Kak Ret. 🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha agak nya la tu! Dia lagi cpt dpt info dari youtuber2 ni :D

      Delete
  2. Fuhhh dapat diskaun banyak tu, menyesal kalau tak beli kan. Hihi..
    Awal awal Uyum dah order ayam...Masaklah Nina lepas ni bila Uyum main order je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha .... ok esok kita cuba masak ye! hahah jadi ke x jadi.. tunggu :p

      Delete
  3. Uyum tengok kat channel Go Shop la kot. Kan selalu diorang demo masak-memasak. Banyak tu voucher RM160. Selamat memasak ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. yg buku resipi aritu pun belum smpt cuba lagi.. :D

      Delete
  4. Rabia beli blouse di shopee tau
    Dh publish entry di blog
    Jemput komen tauu

    ReplyDelete
  5. 👍🏻😁Yeahhhh....itu dia!! Selamat ber-air fryer kak ret. Syu punya AF dah nak start jadi tukun dah kat dapur😂.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu yg kita takut jd camtu jgk tu hahaah

      Delete
  6. Dah boleh masak masakan sihat hari² tanpa perlu mengoreng

    ReplyDelete
  7. Ammi belum pernah terjebak dgn goshop sbb selalu aje skip tgk channel2 camni. Ammi pon takuaddddd huhu

    ReplyDelete
  8. haha. cpt betul terjebak ni..
    kak ret, ada byk resipi air fryer tau. ada fb group jgk. byk menu yg diorg share dkt sana..

    ReplyDelete
  9. Tapi baguslah kiranya dapat percuma. Hehe banyak juga nilai voucher.
    Tahniah. Nanti tunjuklah hasil penggunaan pemanggang udara.

    ReplyDelete
  10. wow
    jimat betul ni
    dan tugas memasak pun jd mudah
    mcm2 blh masak guna airfryer ni

    ReplyDelete
  11. Lepas ni boleh buat cooking show dengan Uyum ni :)

    ReplyDelete
  12. bahaya penyakit 'mudah terpengaruh' ni hihihihi
    takut berjangkit

    ReplyDelete
  13. senang ada AF ni... semua makanan frozen macam karipap, naget, bebola tu saya sumbat dalam tu. dah siap nanti keluarkan order suruh anak hidang dalam pinggan

    ReplyDelete
  14. kalau rajin beli barang kat goshop macam2 la voucher yang dapat. nampak besar juga air fryer yang ni :)

    ReplyDelete
  15. uishhh bestnya! dh la diskaun bykkkkk..
    kalo sy pon terpengaruh.. haha

    ReplyDelete
  16. Beli makanan frozen masak guna AF senang. Tapi, ayam pun boleh sgt, jangan kecewakan Uyum ya nina

    ReplyDelete
  17. Banyakk gak tuu discount, kalau saya dapat discount gitu, memang beli jugak rasanya hahahaha.

    ReplyDelete
  18. Selamat menggunakan AF Kak Ret. Sama macam Naniey punya. Setakat ni guna untuk goreng ayam dan panaskan nugget or pizza je. Lain lain belum pernah buat lagi..

    ReplyDelete
  19. jimat beganda juga tu , diskaun separuh harga

    ReplyDelete
  20. WAH2 Banyak giler voucher diskaun tu...best giler....

    ReplyDelete
  21. Sy ada dah..memula je rajin mencuba pelbagai masakan..hahaha..lelama, jarang gunanya...tapi ada beli buku menu menu guna air fryer...Try jagung bako..sedap gak..hehehe.. Stay healthy gituuu dengan air fryer~

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.