Follow-up lagi - Ako Tetap Ako

Follow-up lagi

Kita jumpa doktor lagi!
Setelah hampir 3 bulan tak jumpa, so arini kita follow-up lagi. Dah la lama tam jumpa, masa sampai nak daftar, nurse cakap doktor ako bercuti panjang. Yang ada doktor ganti. Memandangkan stok ubat pun dah nak abis, so ako setuju je la kita jumpa doktor ganti ni. 


Jom kita amek darah dan urine dulu. 
Pastu kita cari sarapan.
Hehe tapi kat sini sadis sikit sebab takde cafe. Yang ada mini kedai jual bkfs je. 

Plan nya ako memang lenggang kangkung arini nak sampai lewat sket. Tak macam selalu, kul 8 pagi ako dh sampai spital. Tapi hari ni 8 pagi baru terhegeh nak mandi hahah. 

Masa daftar n amek darah tadi, tengok macam tak ramai. Sekali ako datang balik lepas bekfes, ha bapak ramai plak patient doktor ganti ni. Ikutkan time2 (10:45 pagi) skrg dah balik rumah. Tapi la ni ako masih kat spital lagi tunggu giliran. Ermm...

So ok la, takmo stress stress.. Kang tak pasal makin naik plak blood preasure ako.. 

Untuk semua, selamat berhujung minggu. 

Nota Jemari: tapi stress ako ngan org blkg ni, borak sikit punya kuat.. 

18 comments:

  1. Semoga get good result..jgn stress..

    ReplyDelete
  2. semoga baik2 aje Kak Ret. Selamat berhujung minggu. ^^

    ReplyDelete
  3. Hehe saya pun tengah stress.
    Harap keputusan Cik Ako cantik nanti.

    ReplyDelete
  4. Mudah-mudahan result baik dan sihat, happy weekend.. Take care.

    ReplyDelete
  5. Semoga dapat result kesihatan yang baik2 sahaja

    ReplyDelete
  6. Semoga semuanya baik² aje kak Ret.

    ReplyDelete
  7. Semoga sihat-sihat selalu. Salam hujung minggu :D

    https://officialnasa28.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ada org mmg gitu kan. Sejenis x reti nak kawal volume

    ReplyDelete
  9. smoga okay semuanya ye kak ret..
    jgn stress2 tau..

    ReplyDelete
  10. Takmo stress stress KakRet. Cool Cool. Senyum sikit :D

    ReplyDelete
  11. Jenis yang suka cerita kuat ni kalau orang yang ada anxiety boleh terkesan. Lagi lagi cerita tu relates pula dengan orang yang ada anxiety tu.

    ReplyDelete
  12. Jangan stresss...kita ni ada darah tinggi...memang senang stress..bising stresss...faktor umur kita jugak kot Ako..umur macam kita nak tenang2 je

    ReplyDelete
  13. jgn stress
    semoga dikurniakan kesihatan yang baik2 saja

    ReplyDelete
  14. Moga semua baik-baik sahaja. kak. Yang penting, tak mo stress okey...

    ReplyDelete
  15. Kalau saya pun stress jugak kalau orang borak kuat kuat ni, kadang kadang rasa serabut nak nak kalau duduk dekat hospital kan, runsing nak jumpa doktor lagi >.<

    ReplyDelete
  16. Moga bebaik je kak semuanya...Be strong...seram bila sakit sampai kena refer hospital ni..hm

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.