Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 - Ako Tetap Ako

Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100


Giveaway pertama bulan September by Busyra.
Syarat pun senang je oii...
Sape yang belum join, jom lekas join!!
Mana tau ada rezeki korang menang duit tunai kan 😆

Baru perasan, ako jarang masuk blog dia ni tapi ako dah lama like page FB dia rupanya. Tapi takpe, lepas ni konpom ako jenguk-jenguk selalu kat blog dia kan..

cepat tau korang sebab giveaway ni sampai 10 September je.
Gud luck semua!

Nota Jemari: lama x buat giveaway kan heheh

21 comments:

  1. Goodluck and all the best kak ret! Nanti kita follow join hehehe :P

    ReplyDelete
  2. InshaAllah moga berjaya. Cash tu bestnyaaa..

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezekinya. Aamiin. Uyum cepat doa kan Nina ada rezeki.

    ReplyDelete
  4. Okey..esok SA join...semoga ada rezeki Ako...

    ReplyDelete
  5. Selamat bergiveaway KakRet. Semoga ada rezeki KakRet juga. Aaminn...

    ReplyDelete
  6. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  8. Haiii, assalamualaikum

    Ruby singgah sini dari GA yang sama.

    Goodluck for u 😊

    Done follow #367

    ReplyDelete
  9. Eza baru je join ye. Haha. Sempattt. All the best kak Ret.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen semoga dimurahkan rezeki.. All the best!

    ReplyDelete
  11. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.