Peraduan Beli & Menang oleh Azie Kitchen - Ako Tetap Ako

Peraduan Beli & Menang oleh Azie Kitchen

Peraduan Beli & Menang oleh Azie Kitchen | Siapa tak kenal dengan Azie Kitchen kan?!! Baru-baru ni kak Azie ada terbitkan buku resipi Edisi ke-2 tau. Sempena Hari Malaysia & buku edisi ke-2 yang baru ni, kak azie ada buat peraduan beli dan menang.

Wah menari ni weii!! Dah le memang tengah mencari ipad, mana le tau kan kot ada rezeki lucky draw ni heheh... *berangan je dulu😅

Jom la join korang!
Simple je syarat nya..


Hadiah-hadiah nya sangat menarik!!


Syarat-syarat nya :-

1. Beli Buku resipi Edisi ke-2
2. Share poster peraduan kat SOCMED korang dan tag @aziekitchen beserta caption 
3. Tag 3 kawan-kawan korang


Pastikan korang baca betul-betul syarat dia ye.
Kang takut disqualified plak hehehe...

Jom, penyertaan bermula dari 5 hingga 19 September 2021.
Cabutan bertuah akan diumumkan pada 26 September 2021.

Oh ye nak beli buku hanya melalui pautan ni ye http://tinyurl.com/aziekitchen

All the best semua!!

Nota Jemari: SA, Kak AmieSISLIN, "Jom ramai-ramai beli Buku Azie Kitchen Edisi ke-2" 😁

18 comments:

  1. Wah! Bersemangat ye Ret. Siap tag nama Kak Amie juga tu... beli jangan tak beli hihihiii.

    ReplyDelete
  2. menarik betul hadiahnya..semua barangan Apple..

    ReplyDelete
  3. Wow bestnya semoga menang ye. Mama mmg suka resepi aziekitchen

    ReplyDelete
  4. Menarik juga ni. :) Gd luck Kak Ret..

    ReplyDelete
  5. Hadiah memang menarik. Semoga berjaya Cik Ako. Harap menang.

    ReplyDelete
  6. Hadiah dia bukan biasa biasaa bohh, apple mari!
    Goodluck kak ret! Moga moga ada rezeki kak ret! ;)

    ReplyDelete
  7. Huyyyoooo.. Beli buku je leh dapat ipad... Nice giveaway.. Hehe

    ReplyDelete
  8. gudluck kak ret. mmg best klau dpt ipad ni..

    ReplyDelete
  9. Buku takde masalah nak beli. Tang nak tag member tu yang lemah. 😂

    ReplyDelete
  10. Ada tengok kat ig KakRet Tag. Semoga ada rezeki KakRet menang nanti. Aaaminn...

    ReplyDelete
  11. All the best Kak Ret. Moga ada rezeki ya. Chayo2!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.