SELAMAT HARI LAHIR, QAYYUM!! - Ako Tetap Ako

SELAMAT HARI LAHIR, QAYYUM!!

🎵Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan QAYYUM BIN SALEH
Allah Selamatkan Kamu!!🎵

Selamat Hari Jadi, Qayyum!!
13 September 2021
Genap arini Qayyum ENAM tahun!


Memandangkan besday Uyum jatuh hari Isnin, jadi kami dah celebrate awal la sket ye pada hari Sabtu aritu.

Kemain excited dia nak potong kek.
Hadiah besday seperti yang Nina janji kan aritu, dah selamat Uyum menikmatinya hari sabtu tu juga hehehe... (yg besday gift tu nanti kita citer lain ye)


Uyum celebrate ngan abang-abang je tahun ni.
Jadi la kan.. Menu pun MAMA order je yang simple-simple.
Walau tiap tahun pun celebrate besday dia, tapi yang tahun-tahun lepas punya besday, dia tak ingat langsung hahaha sabar je la. Tu yang agak nya dia excited tahun ni dapat tiup lilin, kata nya "Uyum dah besar la Nina, tahun depan dah sekolah sama Aqeem!"😅

Oh no, kejap nya Uyum dah nak masuk darjah 1.


MAMA order kek indulgence dan cream puff (perisa strobery & vanilla) dari Uli Uli Delights.


Pastu MAMA order roti jala dari WATIE KITCHEN.


Nina order grill combo set dari ILI POT.
Kita main bakar-bakar daging dan ayam lagi kat luar rumah ye...


Set grill tadi dapat juga fish cake, sayur, mi udon.
Since dah ada bahan-bahan, maka nya kita buat sendiri je la tomyum sup ni.


Kawan MAMA bagi chicken pie n dessert cheese tart ni untuk Uyum.
Ha tak pasal-pasal meriah plak menu untuk besday Uyum aritu.


Again, Selamat Hari jadi, UYUM!
Semoga membesar jadi anak yang Soleh, sihat dan dapat jaga MAMA n NINA juga😝

Nota Jemari: Sudah nya... Uyum x kurus pun kan hahaha😆

30 comments:

  1. Hepi birthday Uyum! Tau-tau je dah nak sekolah tahun depan. Kurus tu esok-esok fikir. Makan kek dulu. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday, Uyum...semoga jadi anak yg soleh..

    Meriah & sedap2 menu semuanya...

    ReplyDelete
  3. happy birthday qayyum! wahh sedapnya menu sume..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Uyum terpaling comel. Semoga membesar jadi anak yang soleh. Aaminnn...
    Tak aci lah macamni Uyum tak kurus. Hihi
    Meriah birthday Uyum dengan kek dan makanan sedap sedap. Sabar je lah birthday lepas lepas boleh dia tak ingat. Hahah..lawak lah Uyum ni. Tahun depan darjah 1 dah ye Uyum. Sekolah sama dengan abang Aqeem ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha thn dpn nasib uyum dpt 1 sek ngan abg aqeem

      Delete
  5. Selamat ulang tahun Uyum yang comel.
    Moga terus membesar dengan sihat, dan jadi anak soleh.

    ReplyDelete
  6. happy besdayyy Uyum comel
    wahh meriahh mknan2 mama orser
    semoga membesar sehat dan. jd ank yg soleh ya

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Uyum!!!semoga membesar menjadi good boy kesayangan semua ye...jadi anak yang soleh boleh jaga Mama dan Nina...

    ReplyDelete
  8. Oh hari ini rupanya. Selamat harijadi Uyum. Hehe harap panjang umur dan diberkati kehidupan.
    Mesti rasa orang bertuah di dunia, disayangi keluarga. Makanan boleh tahan meriah. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir, Qayyum, semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik dan gembira selalu. Dengar cakap mama & nina tau 😍😍😍

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Uyum comel.. Semoga panjang umur, jadi anak yang soleh..
    Sedapnya nampak kek uyum tu...

    ReplyDelete
  11. Selamat hari lahir Qayyum! Moga moga menjadi anak yang soleh, taat pada Allah dan MAMA, dilimpahkan rezeki yang berterusan, berjaya dalam kehidupan dan pelajaran dan dikurniakan kesihatan yang sihat selalu! Dah darjah 1 dah tahun depann, dah besar dahhh. Pibeday uyyum!

    ReplyDelete
  12. Selamat hari lahir Uyum. Semoga menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
  13. happy birthday uyum .
    semoga menjadi anak yang cerdik pandai

    ReplyDelete
  14. Happynya anak hari lahir ..ramai yang happy ..

    ReplyDelete
  15. Haaaiii Uyuuuum, selamat ulang tahun ^o^ .. semoga Uyum jadi anak yang selalu sehat, dilindungi yang Maha Kuasa, dan selalu jadi penyejuk mama papa yaaa ;). Panjang umur birthday boy ;)

    Akak, nampaaaak sedap laah roti jala nyaaaaa ;D

    ReplyDelete
  16. Happy Birthday Uyum aka Qayyum! Semoga menjadi anak yang sihat selalu, panjang umur, berani, bijak dan berguna untuk keluarga serta masyarakat ye... Amin! Yay! Makin membesorr.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Sanah helwah UYUM. Semoga Uyum tumbuh menjadi seorang hamba Allah yang soleh. Jaga diri, jaga agama, jaga keluarga ya kelak. Sentiasa dilimpahkan rezeki yang berkat oleh NYA.

    ReplyDelete
  18. Happy belated day Uyummm.. hope Uyum suka coklat tu yaaa.. hehehe

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday Uyum 🎉
    Meriahnya juadah.

    ReplyDelete
  20. comel uyum!! selamat hari lahir sayanggg :)

    ReplyDelete
  21. Happy Birthday Uyum! semoga sentiasa sihat dan happy ya.. hihi

    ReplyDelete
  22. Happy belated birthday Uyum!
    Takpe tak kurus baru 6 tahun. Comelllll. nanti 16 tahun pandai lah dia jaga badan hehehehe hensem nanti awek keliling pinggang :P

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.