GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN - Ako Tetap Ako

GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN


SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN

  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini

Sorry ye Shida coz kak ret takde twitter :)

Apa yang kak ret suka tentant blog shida?
Kak ret takde specific sangat tentang entry.
Ermmm rasa nya senang nak baca segala info, suka layout blog dari segi font dan template. Bagi kak ret simple je, minat kak ret nak baca sesebuah entry or blog mostly based on font la hehehe....

Walau entry simple sekali pun, kalau font tu buat kak ret rasa tenang , insyallah otomatik memang akan berulang-ulang la kita jenguk blog korang hehehe..

Kepada korang yang belom join, moh lekaih join, OK!


Nota Jemari: jap nk check rasa FB & IG kita dah follow kan.. tp twitter sorry la ye x dapat nk follow :)

25 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Setuju tu. Layout minimalist dan font mudah dibaca :)
    Semoga ada rezeki KakRet. Aaminn...

    ReplyDelete
  3. sama mcm sy.. kalo font sedap mata memandang mmg seronok nk bc blog.. hehe

    goodluck kakret!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Kak Ret. Nanti Naniey join,.

    ReplyDelete
  5. Mantap juga blog ini. Mari saling follow blog ya.

    ReplyDelete
  6. Oh rupanya suka sebab tulisan mudah dibaca.
    Semoga berjaya. Haha saya banyak socmed yang tiada.

    ReplyDelete
  7. Betul.. Font memainkan peranan.
    Good luck

    ReplyDelete
  8. All the best kak Ret. Syu pun baru join.Hi3.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, thanks kak ret!
    terima kasih juga sudi join GA shida ye..

    ALl the best kak ret, tgu keputusannya nanti ya!

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya!
    Samalah kita ATA takde twitter eh!

    ReplyDelete
  11. ooo kak ret suka font yang nampak tenang..ok noted! hahaha!

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  13. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  14. Goodluck and all the best kak ret! ;)

    ReplyDelete
  15. Ika datang dari giveaway yang sama. Goodluck :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  16. All the best... story pun hampir sama dengan kita

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.