CERITA UYUM LAGI - Ako Tetap Ako

CERITA UYUM LAGI

 


Tengok gambar lelama dalam hard disc ni, nampak gambar Uyum masa baby.
Alaaaaa... cepat nya awak dah besar!!
Rindu nya nak gomol-gomol awak masa baby.

Suka amek gambar buat-buat terkejut ngan idong kembang kempis dia tu.
Hhahahaa...

Now awak dah 6 tahun.
How time flies too fast kan!!

Tengok abang aqeem, kecil-kecil pun takde gigi..
Hhaah so Uyum, bukan salah uyum sebab takde gigi.
So, jangan risau k!!

Nina suka bau baby la...
Nak tunggu baby Nina, ntah bila kan...
Tapi Nina nak cari baby gal la..
Eh eh mana ada tempat bole amek baby eh? hahaha..

Selalu tanya kat Uyum, "uyum nak baby boy ke gal?"
Dan dia jawab, "Uyum nak BOY!"

Arghhhh Nina pengsan ramai sangat boboi kat rumah ni.
Yang ada gegirl sorang kat Batu Pahat tu pun dah macam boboboi juga...😆

OK mama, cecepat cari gegirl plak la. Nina pun teringin nak soping baju-baju gegirl plak haha..

Nota Jemari: Nak cari baby angkat girl la...😋

19 comments:

  1. ameklah kita jadi baby angkat.. kita gegirl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakk kita takut x larat nak timang2 awak 😜🙊

      Delete
  2. Semua gambar si uyum ni semua muka terkejut, comel lah :D
    Si uyum nak boy sebab nak buat geng, kalau gegirl tak boleh jadi geng hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya geng boy dah ramai sgt ni tiqah ahhaha...

      Delete
  3. Semangat Uyum daripada kecil. Besar betul mata. Hehe saya ramai anak buah perempuan.

    ReplyDelete
  4. alolo omeyyy je uyum masa baby ekk..kejap je kannn masa blalu.. hikhik

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kaaan... ni terkejut tgk cahaya kamera tu yg beso je mata hahaha

      Delete
  6. anak saya pun sorang je perempuan, lelaki 5 orang.

    ReplyDelete
  7. Aunty gegirl..meh2..sape nak angkat aunty jadi mommy angkat..hahahaha

    ReplyDelete
  8. hehe more more cepat dpt gergurl :)

    ReplyDelete
  9. Kadang-kadang rasa teringin gak nak amik anak angkat, tapi tetibe cam malas plak. Haha

    ReplyDelete
  10. Takpe laaa jadi bodyguard N9na laaaaa

    ReplyDelete
  11. Bulat mata uyum masa kecik. Itulah kan, tengok gambar lama rindu zaman anak anak buah masa kecik. cepat nau beso.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.