DIA BUAT PeRANGAI LAGI!! - Ako Tetap Ako

DIA BUAT PeRANGAI LAGI!!


 Hahahha ada sesape nak tak?
Ni kalau bagi hadiah untuk "giveaway SUKA-SUKA" tu, ada yang sudi terima tak?

Adoiii budak bertuah ni, ada je idea dia.
muat plak tu dia masuk dalam kotak.


Eh mama lupa nak seal kita la!!
Agak-agak mahal x charge pengeposan?
wakakkaa...

Nak pakai servis mana ye?
J&T?
Poslaju?
DHL?

Nota Jemari: uyum oo uyum😆

20 comments:

  1. haha..mmg seronok main nyorok2..rasa adventure je kalau org x dpt cari..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha yg lawak tu dia nyorok depan org yg tukang cari tu wakakkaa

      Delete
  2. Hahahaaa... lucunya! Mari post ke Sabah guna ABX Ekspress.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha ni mau beratus ni rege pos je hahaha

      Delete
  3. Mahal itu caj pengeposan kalau hantar.
    Isk budak-budak. Dia anggap satu pengembaraan duduk dalam kotak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... dia tgh bosan dah tu..
      Nak gi cuti-cuti jejauh dah x boleh...
      Dia dok ajak bila nak tido otel...
      ni dah x tau nak buat apa, macam-macam idea la kuar

      Delete
  4. Menangis omak kalau anak eh jadi hadiah. Ada je idea dak uyum ni ye. Habis boring lah tu tak tahu nak main ape dah. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu fizah.. ni sampai dah xtau nak main apa, gini la gaya nya haha

      Delete
  5. Meh sini pos dekat auntie Sal. Tapi tulah auntie ni kecik je, kena lanyak terus kalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.... auntie main tolak2 je la ngan uyum :p

      Delete
  6. Replies
    1. hahahah uyum x bole g obersee la uncle wak sbb x kena cucuk vaksin :p

      Delete
  7. Kemain ye duk dalam kotak, ngam ngam pulak hahaha. Comel je yang kat luar tu "ish ko ni". Kalau nak laju, pakai j&t lah kak ret hahahaha

    ReplyDelete
  8. Kelakar la awak ni Uyum...menikmati zaman kanak2 sebaiknya ye...bagus..jangan main gadjet..explore dunia kanak- kanak awak sepuasnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dia dah bosan tgk henpon ,tu yg dia main kotak...
      abag2 semua x nak layan dia hahaha

      Delete
  9. comel je dia. suka masuk sembunyi dlm kotak tu

    ReplyDelete
  10. Tu kerusi ke haaa? comelnyaaaa

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.