KEPUTUSAN KEMASUKAN ke MRSM TiNGKATAN 1 2021 - Ako Tetap Ako

KEPUTUSAN KEMASUKAN ke MRSM TiNGKATAN 1 2021

 

Keputusan kemasukan ke MRSM ke Tingkatan 1 2021 dah keluar.

Abam ABIN tak dapat plak untuk first intake ni.
Takde rezeki la nampak gaya nya.


Tapi abam ABIN diberi peluang untuk buat rayuan.
OK laa.. sila la merayu ye!
Kalau ada rezeki, ada la tu.

Anak-anak korang camne plak? Ada yang dapat tak?

OMak dan pakSu eh yang beriyer sangat nak masukkan asrama sebab dedua pun ALUMNI MRSM. Kalau ikut ako, memang sek harian je sudah! haha😆

Nota Jemari: Kita abs sekolah baru belajar dok jauh ngan mak abah..huhu

34 comments:

  1. Moga ada rezeki selepas rayuan. Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Cantik nama abam abin. Semoga ada rezeki selepas rayuan. Aamiin :)

    ReplyDelete
  3. Semoga rayuannya diterima nanti, good luck ya

    ReplyDelete
  4. Insyallah,.. tengkiu semua... amin

    ReplyDelete
  5. Moga ada rezeki abam abin masuk MRSM

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin.... heheh
      kalau dapat masuk, kenduri besar omak eh haha

      Delete
  6. Ya sila merayu.

    P.S: Sudah kemaskini blog. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Semoga ada rezeki dapat nanti untuk rayuan intake pulak. Aaminnn

    ReplyDelete
  8. inshaaAllah, moga ada rezeki utk ABIN..

    ReplyDelete
  9. kata org belajar dgn kawan2 pandai akan jadi pandai., hehehe

    ReplyDelete
  10. Kakak dania plak ambil exam MRSM masa nak masuk form 4 pun xde rezeki jugak...moga ada rezeki abam Abin utk rayuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah amin.. klu dah rezeki x ke mana kan... ;)

      Delete
  11. Assalamualaikum, in shaa Allah, dapat masuk MRSM walaupun rayuan... rezeki tak salah tempat. yang penting usaha. semoga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... insyallah klu ada rezeki, ada la kan...!!

      Delete
  12. Cubalah merayu
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  13. Moga ada rezeki... Amin... InshaAllah.. banyak belajar berdikari kalau duk asrama.. hihi.. MRSM best! Kalau reti sesuaikan diri dengan keadaan kat sana... Kan.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa mana2 asrama pun mesti best kan.. Cuma kdg riso gak ada sek yg still ada kes buli2 pelajar ni

      Delete
  14. Abin nak ke duduk asrama? Alahaii ciannyaaa.. abang amat pun duduk gan aunty, dah beso panjang baru duk asrama ni hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abg abin x kisah.. Dia mmg nak dok asrama. Bosan dok umah kata nya.. Asyik dgr nina bebel je wakaka

      Delete
  15. dulu dapat mrsm ni kalo tak silap, tapi tak pergi...masuk matriks baru jauh dari family..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batch kita dl diorg ttp sethn.. X buka utk kemasukan form 1..sedih btul masa tu sbb kita dh semangat dpt result bagus hahha tp xde rezeki nk msk mrsm form 1

      Delete
  16. heheh sek harian pun boleh pandai kan.. tp MRSM ni lebih prestige bkn calang2 boleh masuk

    ReplyDelete
  17. all the best Abg Abin untuk rayuan. ada anak sedara alhamdulillah dah dapat. ^^

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.