UYUM SUKA NASI DAN TOLO - Ako Tetap Ako

UYUM SUKA NASI DAN TOLO

 


Senang bela budak ni!
Dapat nasi ngan tolo je dah cukup!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Budak ni memang x cerewet bab makan tapi dia KUAT makan.
hahaha... agak2 ada sesape nak cuba 'jaga' dia tak?

Nota Jemari: camni pun bole jadi entry kan haha...๐Ÿ˜

25 comments:

  1. alahai cutenya sia uyum ni. lauk simple ni kadang boleh bertambah-tambah nasi >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dpt makan nasi panas2.. Klu makan ngan tolo dadar lagi heaven hahaha

      Delete
  2. ewahhh. laukkk niii paling senang goreng n sedapppp :)

    ReplyDelete
  3. Senang betul jaga si uyum ni. Kecik kecik tak memilih dah, janji kenyang hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul mmg senang tp dia x makan nasi goreng hahaha..
      dia x suka nasi yg dah digoreng..
      nasi putih or nasi lemak pebret dia

      Delete
  4. comel uyum...sonang mcm ni..kena sentiasa ada stock tolo kt rumah...

    perghh..byk kali ke South Korea >>>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye btul stol tolo mmg sentiasa ada hahah...

      Psstt tu la kita suka g sana..

      Delete
  5. Haha. Jaga boleh, sebab tu pun menu favourite saya

    ReplyDelete
  6. Alolo comelnya dia posing dengan nasi egg dia ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  7. wah muke ada senyum..enjoy ya makan nasi ngan telur...sedap kot! kalau org dewasa tambah sambal pedas sikit pergh boleh bertambah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan kan... sambal belacan ngan ikan bilis goreng ke kan pun sodap hahah

      Delete
  8. Ooo Samalah macam abang Amat Yummmmm

    ReplyDelete
  9. macam ni punya lauk, lima nam sekali bagi makan pun takpo

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. uish.. bukan uyum je suka ni... acik pun suka juga simple2 mcm ni

    ReplyDelete
  11. Bolehlah sahaja, lauk senang dan cepat dimasak.

    ReplyDelete
  12. Memang senang bela macam ni. Sama macam anak buah saya dulu masa kecik. Dah masak lauk lain, lauk tolo juga dia nak. haha

    ReplyDelete
  13. Aaaa. sy kalau camni pun seleraaa.. Memang akan bertambah jugak wooo..

    ReplyDelete
  14. senang nak jaga dia kan heehhehe

    ReplyDelete
  15. mcm ni lagi mudah nak jga sebab tak memilih..

    sedapnya nasi dengan tolo gitu je.

    ReplyDelete
  16. ooo senang ni...ciksun pun suka nasi dan tolo je uyum..boleh geng..

    ReplyDelete
  17. Zaman uyum kuat makan ni. Eza pun kalau lauk gini boleh bertambah nasi. Hahaha. Selera baik punyaaa. :) Semoga sihat selalu je ya kita semua, hati happy :)

    ReplyDelete
  18. Paling senang kan...Aydan pun sama la...ini lauk paling dia suka..and of course makan kena bersuap

    ReplyDelete
  19. Tak memilih makan ni senang nk jaga haha. Nanti dh kawen mudah bini masak apa pun makan tanpa cerewet ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.