ACI TAK AKO CUT OFF DATE GA "SUKA-SUKA by ANAKOMAK6?" - Ako Tetap Ako

ACI TAK AKO CUT OFF DATE GA "SUKA-SUKA by ANAKOMAK6?"

Hahaha... ako ni memang jenis tak sabar.
So, nak tanya ni, aci tak kalau ako cut off date GA "SUKA-SUKA by ANAKOMAK6" tu by TODAY?!!!

Wakakakka.. sebab nya ako takut date yang asal 20hb tu, ako kebizian yang amat!!
Tambah plak, ako rasa lama nya nak tunggu lagi lima hari baki GA ni hahaha..
(dasar tak menyabar sangat haha)


Tengok list penyertaan dah cecah 30 orang.
Rasa-rasa dah cukup la ni kot.
Ako x nak tamak-tamak, kang tak mampu plak nak bagi korang hadiah best-best..
hahahah..

So, kalau semua OK, petang kang ako buat perasmian penutupan dan umumkan siapa yang bakal BERTUAH!!

Stay tune yek!! Pape pun ako ikut majoriti yek...  let me know opinion korang!!
Sebab ako pun TAK mention awal-awal kan "tarikh tutup bebila"...👌

Nota Jemari: ako sibuk nak staycation, nanti tak senang duduk plak nak tunggu 5 hari lagi hhaha😆

26 comments:

  1. alamak, nasib baik sempat join..

    Kalau ada tulis, bila2 masa peraduan boleh ditutup, rasanya dah bolehlah tu tutup. Tapi, kalau tak tulis tu, rasanya macam kena jugak tunggu lagi 5 hari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa ye ke?
      hahhaha... lupa plak nak letak term dia yek...
      ok kalau kena tunggu gak smp 5 hari, then tolak dah le hadiah yg satu dalam kepala hotak ni hhaha..
      xpe2... pape pun, saya ikut majoriti ;)

      Delete
  2. takot ada yg masih nak join je..saya okey je mana-mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tu la k ret x terpikir ramai nak join asal nya..
      sbb buat pun suka-suka, mmg target paling ramai pun 20 je..
      ni x sangka terlebih dari sasaran..

      xpe xpe no big deal....
      tunggu sampai end of the day ;)
      stay tune k..

      Delete
  3. selamt sempat join ! hahahahaha tapi tu la.. tkot ada lagi yg nak join kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... kita tgu smp mlm nanti...
      nnt saya update yek hhehe

      Delete
  4. selamat dah joinnn ni. sy xkisah.hikhik

    ReplyDelete
  5. nak tutup dah? sib baiklah dah join awal hari tu. kita tak kisah gak memana. janji ako happy gitu.

    ReplyDelete
  6. Hehe gimik ni kalo dah nak tutup giveaway nya.. Jom la pergi bercuti. giveaway closed! hEhe

    ReplyDelete
  7. TAKPE-TAKPE, SETELAH DIPIKIRKAN, AKO MAINTAIN TARIKH TUTUP GA NI PADA 20 MAC :)
    tengkiu kepada komen-komen korang ya...

    ReplyDelete
  8. Aci je nak tutup awal hehehe, tapi kak ret dah buat keputusan nak kekalkan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, kekalkan je sbb baru dapat info n tanya org berkenaan isu yg k ret dok terpikir2 tu...
      no worries ye kengkawan... kita kasi maintain je ;)

      Delete
  9. Alamak. Saya tak join lagi. Tunggu saya!! Hehehe. Guna hp susah nak taip entry GA.

    ReplyDelete
  10. Saya okey je. Tapi mungkin ada lagi yang masih belum berkesempatan utk join.

    ReplyDelete
  11. Perghh ramaeinyaa.. aku lom masul list ni hahahaha.. kang petang aku buat laaaa

    ReplyDelete
  12. Aik sudah hendak tutup? Baru ingat hendak bertapa daripada blog dan buka blog semula hari Sabtu.

    ReplyDelete
  13. Wah! meriah sambutan.
    Rasanya kena bersabar sikit aje lagi 5 hari tu.
    Date line dah tulis sehingga 20hb just my 2 cents

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. dah inform dah kat atas tu... kita maintain je.. no worrries

      Delete
  14. Alamak, baru join tadi... huhuhu

    ReplyDelete
  15. saya follow tuan blog je. No problem :)

    ReplyDelete
  16. mne2 pon bleh sbb syu dh join hehe

    ReplyDelete
  17. ikut kak ret jo lerr nak tutup bila..hahahah

    ReplyDelete
  18. Masih sabar menunggu result GA ni. Hehe. Alhamdulillahh GA berjalan dengan lancar sekali. Tahniah tahniah!

    ReplyDelete
  19. Terlepas entry ni sebab bz..huhu...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.