Asik Asik Besday Aqeem! Uyum pun nak Jugak!! - Ako Tetap Ako

Asik Asik Besday Aqeem! Uyum pun nak Jugak!!


Dah nape Uyum nangis-nangis ni?
Dah dapat tido otel pun nak melalak lagi??

"Asek Asek besday Aqeem! Asek Asek besday Aqeem!!
Uyum pun nak jugaaa!!!"

Kemain melalak tak hengat....
Meraung-raung dia dalam bilik.
Terjerit-jerit...

Ah sudah!!!




Laaaa rupa nya dia nak potong kek juga!!
Kebetulan kitrg celebrate besday abam Aqeem kat dalam bilik.
Bila nampak kek , pastu kitorang start nyanyi lagu hepi besday, terus si uyum terjerit-jerit menangis.


Pastu mama pun pujuk Uyum...
Kita kasi chance la Uyum potong kek juga kan.😆


Ha baru muka ada sinyum sikit.
Puas hati dia dapat potong kek.
Aissshh... pastu kita nyanyi lagu besday la juga untuk dia.

OK now dah puas hati....
Terus nak mandi bathtub...
Hahaha apa-apa je la awak ni...

Jap lagi Uyum nak cari 'Saloma' ni.
Minta-minta la jumpa kan..

Selamat Hujung Minggu korang!!
Tunggu esok tau... jeng jeng jeng...

Nota Jemari: cantek nya view🙊

21 comments:

  1. Dia tidak ingat mesti ada sambut harijadi dia sebelum ini.
    Hehe nasib baik sudah ceria balik.

    ReplyDelete
  2. comel la awak ni Uyum..sama ngan Aydan

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya..kena ada drama sikit baru meriah..haha

    ReplyDelete
  4. alaa dia... nak potong kek juga..cian :)

    ReplyDelete
  5. Ala tomeynya dia. Rasa nak gigit je pipi pau dia tu haihhh...😂🤣🤭

    ReplyDelete
  6. Nanti dah besor.. tunjuk balik gmbo ni.. mesti dia maluu. ahahahahaa

    ReplyDelete
  7. Alahai Uyum. Comel sangat awak ni. Walaupun birthday orang lain, awak kena potong kek jugak ya. HAHA. Epi birthday adik Aqeeem.

    ReplyDelete
  8. Biasa budak budak memang nangis kalau tak boleh potong kek, sebab jeles tengok orang lain potong kek and dia pun nak jugak hahaha. Comel la uyum ni lepas potong, terus senyum.

    ReplyDelete
  9. Dalam menangis boleh senyum tu. Uyum Uyum..comel nau perangai dia. Nak potong kek juga rupanya.
    Happy birthday Aqeem.

    ReplyDelete
  10. Hahaha. Budak2 kan. Dalam setahun 365 hari tu birthday dia. Sabo jelah.

    ReplyDelete
  11. Hailaaa... Uyum ni, besday orang besday dia jugak. gitu...

    ReplyDelete
  12. Olo kesiannya Uyum..mujur pujukan mengena..

    ReplyDelete
  13. Hehe. Nak potong kek rupnya. Hanya orang yang sambut birthday je potong kek.

    ReplyDelete
  14. Ish!!! tak comel la Superman nanges hahahaa...
    Biasalah tu budak-budak tengok orang lain potong kek dia pun nak juga. Samalah kalau sorang niece atau nephew Mrs. A celebrate besday semua nak potong kek. Yang comelnya tentang budak-budak nih! bila merajuk mudah nak pujuk tak macam orang tua makan tahun pun merajuk lagi.

    ReplyDelete
  15. siannya Uyum..sedih sgt tu..sib baik kembali sinyum..nak potong kek jg..hehe..

    ReplyDelete
  16. Hahahaha adoii lawak ar ko Uyummm oii..
    Petah ekk dia, macam gaya Mia pun ado hahahaha

    ReplyDelete
  17. Alolo... Uyum pun nak celebrate birthday juga. Manis betul senyuman dia gambar last tu 😊

    ReplyDelete
  18. Budak2 mcm tulah birthday org lain pun sama nk potong kek 😉

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.