ONLINE BANKING TABUNG HAJI (TH) - Ako Tetap Ako

ONLINE BANKING TABUNG HAJI (TH)


Eh Eh ada member mesej, "korang tau tak TH dah ada website online banking sendiri?"
Seriously? Ha nampak sangat x pernah amek tau kan pasal berkaitan TH ni.😁
Sebab selalu nya, simpanan TH ni dari duit gaji je terus.
Pastu connectkan account TH dengan maybank je.
So bila dah connect ngan maybank tu, memang tak amek tau dah pasal website ke apa.
Janji tetiba terdesak, bole terus je kluarkan duit TH melalui maybank2u.

OK , ni bila member citer TH ada website online banking baru, pastu bole print statement, check dividen, ermmm ok moh la kita daftar.

klik sini --->>>>  https://www.thijari.com.my/

Nota Jemari: info di hujung jari...

22 comments:

  1. Mudah bila dia stand alone tak perlu nak link dengan bank lain bagai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la k ret pun blm register lagi..
      nanti lepas dah regsiter baru bole godek2 website TH baru ni

      Delete
  2. Baru tahu. Jarang tengok dividen TH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha sama la jarang amek tau sgt psl TH ni...

      Delete
  3. Senang dah ni dah ada website online banking sendiri. Kalau tak, biasanya connect dengan bank islam, kadang kena pergi bank tu sendiri.

    ReplyDelete
  4. selalu buat guna maybank je kalo ada tambahan... sy buat potongan gaji utk TH ni... dlu penah la sign up website TH utk register haji.. lps tu lupa dah.. haahaha.. td dh reg thijari... senang lg nk tgk acc anak² jgk... tq infonya kak ret

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la skrg dah ada web ni senang la kan nk monitor..
      mcm web asb, epf hahaha..

      Delete
  5. Sangat memudahkan kan. Cuma perlu juga sentiasa beringat dan berhati-hati kerana zaman sekarang penggodam akaun 10 langkah ke hadapan.

    ReplyDelete
  6. Wah.. X tau plak. Sebab akaun TH ni kalau boleh saya tak nak usik. Tu yang jarang amik tahu. Thanks share kak

    ReplyDelete
  7. dah buat thijari ni, bolehlah nak check baki online. aritu pun terus daftar haji melalui sini je..senang..hehe

    ReplyDelete
  8. Tak register lagi. Nak register utk anak sebab senang nak transfer je ke acc die. Acc sendiri dah link dgn cimb.
    Nak tengok kat thijari pulak. Semoga mudah semuanya..

    ReplyDelete
  9. Saya daftar haji pun kat tabung haji online je. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  10. Semakin mudah nak buat transaksi :)

    ReplyDelete
  11. tq for sharing..online ni mudah, nak pi beratur kt tabung haji mmg siksa..cawangan tabung haji pun jauh dari ofis, dulu ada kt maju junction, senang sikit..

    ReplyDelete
  12. Rasanya lama dah TH ada link dengan bank lain. Saya tak buat heheeee, saya jenis gatal tangan & tak boleh simpan $$$, nanti asyik menekan jew, kosong ler isi TH.

    ReplyDelete
  13. Pun tak tau la...wah bagus ni...memudahkan...

    ReplyDelete
  14. Aku tak check lagi.. tapi takde le banyak nau hehehehe.. janji ada cc orang kata...

    ReplyDelete
  15. Eza dah lama tak tanya khabar account TH ni. Lama tak in duit sana. Hohoho.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.