Yuuhuuuu baru sempat nak buat entry ni ha.
OK staright to the point, actually nak update pasal Uyum hias kek Dalgona semalam tu kan.
Salah satu hiasan kek ni ada cotton candy.
Pepagi dah minta nak makan cotton candy.
So sebelum dia abiskan cotton candy, moh la kita hias kek tu dulu kan.


Semalam dapat memang kosong je kek ni kan.
Hari ni uyum dah tak sabar nak main hias-hias kek tu, walau bahan hiasan nya tu pun simple je tau.


Bahan-bahan hiasan nya adalah coffee dalgona, cotton candy & biskut florentin yang dah dipecah2kan.



Kemain excited dia sampai tak terkata nak hias kek.
Belum lagi suruh buat kek hahaha...


Picit-picit dah macam ghope apa plak kuar nya tu hahhaa *tut*😝
Hahaha abaikan....


OK gaya bakers tu dah ada la sikit 😆


Tabur biskut florentin sikit.


Letak la cotton candy sebanyak mana yang dia suka.
Tapi sebab dia nak makan cotton candy tu asing, so letak kat kek sebagai syarat je la.


Taaaddaaaaa.....
Ha siap dah hiasan kek Dalgona Cloud by Chef Uyum!!😁



Eh pastu x stop kat situ je tau.
Dia nak buat air dalgona plak.
Jom layan kan aje.


Hi kengkawan Nina,
Jemput tengok uyum makan dan minum Dalgona ye 😋

Eh lupa cite, kek tu ada rasa oren2 gitu.
Mula ingat kan macam cheese cake tapi rupanya orange span kek.
Lembut je tau, sedap sebab tak manis!

Nota Jemari: Makin boolat la boodak ni hahaha...