#hulursedekah di KOOLFM

#hulursedekah di KOOLFM

Assalamualaikum korang!


Ingat lagi tak entry awal bulan Jun tempoh hari berkenaan #HULURSEDEKAH #sedekahRM10.
Alhamdulilah bantuan masih diteruskan kepada mereka yang memerlukan selagi masih ada yang sudi menghulurkan sedekah.


Buat korang yang masih tertanya-tanya apa itu #hulursedekah, jom dengar kan perbualan rakan ako, Janet (founder projek #hulursedekah) di KoolFMmy bersama DJ HaizaHnaafi.

Untuk yang sudi nak join projek #hulursedekah #sedekahRM10 ni, boleh la kirimkan sedekah korang ke account berikut :-

Maybank : 164856113947
Nama : Janatulhani Jawahail
Reference: SedekahRM10

Semoga sedekah ikhlas yang korang semua sumbangkan hanya DIA sahaja yang dapat membalasnya.

Terima kasih semua :)

Nota Jemari: saham akhirat

Post a Comment

10 Comments

  1. Wah bagus program ni...SA nak join....tapi x nak reveal nama boleh kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X yah reveal pun SA... Just letak je ref sedekah rm10

      Delete
  2. Semoga program ini berterusan dan hasilnya berpanjangan dapat membantu mereka yang memerlukan.

    ReplyDelete
  3. Bagus diwar-warkan dalam media massa.

    ReplyDelete
  4. Moga moga projek #hulursedekah ini dapat membantu ramai orang yang memerlukan bantuan. Aamiin.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah. Bagus projek cmnii ..moga2 dapat membantu.

    ReplyDelete
  6. program yang dapat membantu golongan asnaf

    ReplyDelete
  7. bagusnya projek ni. selamat bersedekah semua..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com