Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom - Ako Tetap Ako

Jom Join GiveAway Blog ShalimarYusofDotcom

 

OK rasa 'demam' ber Giveaway dah bermula.
Ramai gak blogger-blogger yang dah start anjurkan giveaway di blog masing-masing.
Macam tu juga yang dibuat oleh blogger Shalimar.

Syarat Penyertaan

1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lain untuk menyertai. Boleh copy banner giveaway.

3. Selepas publish bolehlah tinggalkan link entry di bahagian komen. Nanti bolehlah Sha blogwalking ke blog anda.

4. Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 julai 2021 hingga 4 ogos 2021.

5. Pemenang akan dipilih secara random.org.

6. Kepada BAKAL PEMENANG. Selepas menerima hadiah, anda perlu kongsikan tentang hadiah di media sosial sama ada instagram ATAU facebook peribadi anda.


Hadiah-hadiah pun menarik tau!
Jom kita ramai-ramai join, support rakan blogger.

Nota Jemari: selamat ber giveaway semua

24 comments:

  1. wahh nak join juga..takpa masih ada masa..hahahha

    ReplyDelete
  2. Goodluckk kak ret! Nanti kita menyusul hehehe :D

    ReplyDelete
  3. All the best..nanti SA nak join gak la...tanda support..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... terima kasih support GA Sha yang baru bermula ini.. Good Luck!

    ReplyDelete
  6. all the best sis, gee pun ada join :)

    ReplyDelete
  7. wow.. menarik nih...

    TQ da info....

    ReplyDelete
  8. Selamat bergiveaway KakRet. Semoga ada rezeki menang. Aaminn...

    ReplyDelete
  9. Baca pasal fb ngan IG tu terus rasa dah disqualified. Haha. Good luck!

    ReplyDelete
  10. Moga ada rezeki untuk GA ni, kak.

    ReplyDelete
  11. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang jugak salah sorang yang join giveaway nie.. Semoga awak berjaya...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.