Segmen Wanna Be My GFF by AO - Ako Tetap Ako

Segmen Wanna Be My GFF by AO


Sempena pelancaran Podcast AO bertajuk "Kepada Sesiapa" yang akan datang pada 10 Ogos 2021 nanti, AO dengan berbesar hatinya menganjurkan Segmen khas buat korang!

Ako ni bukan la reti sangat pasal podcast.
Tapi sebagai menyokong blogger lain, ayoh la kita join segmen yang simple yang AO anjurkan tu.
Untung-untung korang antara yang bertuah tau!
Hadiah pun kemain best juga tau!!
Jom la kita sokong dan join segmen ni. Syarat pun senang je tu

Syarat Penyertaan:

  1. Mestilah follower blog Alien Oren
  2. Follow Facebook dan Instagram Golden Fresh Fruits [ Instagram | Facebook ]
  3. Follow Instagram Kepada Sesiapa dan Facebook Alien Oren Space
  4. Buat satu post bertajuk 'Segmen Wanna Be My GFF by AO' 
  5. Copy banner serta link entri
  6. Klik Publish dan  submit link korang di ruangan komen.
  7. SIAP!

Nota Jemari: Selamat bersegmen!

26 comments:

  1. Good luck Kak Ret..all the best!!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen KakRet. Semoga terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  3. Enjoy ya kalau terpilih dalam podcast.

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...semoga berjaya kak ret

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen. Nanti SA joined ye...

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen kak Ret. InshaAllah lewat sikit naniey join.

    ReplyDelete
  7. terima kasih kak ret atas memeriahkan segmen AO. semoga murah rezeki selalu dan happy blogging!
    ^_^

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, salam singgah daripada saya, yang join jugak segmen ini... Best of luck...

    https://www.shikinrazali.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    ReplyDelete
  9. wow wow ade segmen baru..baik akan menyusul support nanti

    ReplyDelete
  10. Ika datang dari segmen yang sama kak ret :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/07/segmen-wanna-be-my-gff-by-ao.html

    ReplyDelete
  11. Good Luck kak ret! shida baru join!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.