TOP COMMENTATORS - JUN 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - JUN 2021


Tahniah!!!
Korang memang best!

Tahniah!
Sebab berjaya jadi top 10 komentor kat blog anakomak6.

Tahniah!
Memandangkan bulan Jun spesel sket kat ako, maka nya ako berbesar hati nak bagi 'sesuatu' kat korang. 

Nota khas buat Fizah, Ika, Fairus, CCLSyuhada & Nadya, jangan lupa send email ye.

Yang lelain tu ako dah ada dah details korang hahaha... 
Nampak sangat selalu jadi yang 'bertuah' kan kan kan kat sini 😆

So nanti sila la email kan :-
Nama : ____
Alamat : _____
No Tel : ____

Ke anakomak6@gmail.com

Tahniah sekali lagi!!
Dan tahniah juga kepada yang lain-lain sebab masih sudi juga tinggalkan komen😍 
Korang memang ohsem!!

Nota Jemari: Perubahan yang di luar jangkaan bulan ni 😁

21 comments:

  1. Tahniah kepada semua jari jemari yang rajin komen.

    ReplyDelete
  2. Oh perubahan apa itu? Jeng-jeng. Alhamdulillah diberi peluang untuk rajin mengomen. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops silap faham pasal perubahan. Baca balik baru faham.

      Delete
  3. Semalam pagi nampak macam masuk carta, lepas tu nak terus komen laa hahaha.. tapi takpe, kasi can orang lain hehehehe..

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua yang tersenarai. Rajinnya dia orang ni mengomen. :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah. terima kasih kak. nty nadyya email alamat rumah ;)

    ReplyDelete
  7. Yeay, alhamdulillah hehehe. Terima kasih kak ret untuk small token yang otw ke rumah.
    Nanti sampai kita update! :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tersenarai jugak akhirnyaa. hehe. nnti syu send details ya.

    ReplyDelete
  9. Aiseymen.. nama saya naiklah. Tak sangka pulak nama saya ada di mana-mana antara top Pengomen.. hehe

    ReplyDelete
  10. Nak pura-pura terkejut pun tak boleh sebab memang selalu pun lepak sini. Haha

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk semua top komentator. Alhamdulillah, terima kasih berkongsi rezeki. Sekarang juga hantar email. Maaf lambat.

    ReplyDelete
  12. eh..eh terselit nama CCL disitu . alhamdulillah kejap lagi CCL emailkan detail

    ReplyDelete
  13. tahniah semua.
    aida ni pun kebetulan blogwalking 2-3 hari ni, terjumpa link blog ni.
    tu yg terjah ari ni :)
    mana la tau nanti2 dpt gak bertakhta di list. in shaa Allah.

    ReplyDelete
  14. Yeah!! Tahniah buat semua penerima hadiah..
    You all memang ohsem..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.