HADIAH BESDAY DAN GIVEAWAY DARI BLOGGER SURIA AMANDA

HADIAH BESDAY DAN GIVEAWAY DARI BLOGGER SURIA AMANDA

 

Lewat petang tadi Uyum dok jerit dari luar.

"Nina!! Ada surat untuk Nina!"

Wah excited gak nak tau ni.
Nampak Uyum bawa bungkusan J&T.
Eh terus teringat lately ni ada beberapa blogger ada terima bungkusan dari J&T juga.
Otomatik terus teringat siapa pengirimnya.

Buka je bungkusan plastik J&T, wah siap berbungkus dengan kertas hadiah la.
Excited punya pasal sampai tak sempat nak snap bungkusan hadiah tu.

Bila nampak je frame tu dah boleh agak siapa yang bagi.
Tapi jap, eh ni bukan hadiah top komentar atau hadiah lucky draw atau hadiah menang peraduan.
Eh dia tulis hadiah besday la!!!
Omomo....... I is terharu la. Blogger Suria Amanda siap bagi hadiah besday!

Betul ke ni SA bagi kita hadiah besday ni???
Hahaha tengkiu so much la!!
Memang tak sangka akan dapat hadiah dari blogger kecuali SISLIN tu lain citer hahaa...

Pape pun semoga murah rezeki SA selalu ye.

Psstt Uyum cakap gambar boy dalam frame tu dia hahaha

PEMBETULAN!!
Rupanya hadiah besday tu yang novel ye... frame tu hadiah Top komentar bulan lepas di blog suria amanda... hheheh tengkiu2 for both hadiah tau!

Nota Jemari: Alamak dapat novel eh.. hahha kena amek masa nak khatam satu novel ni😂

Post a Comment

24 Comments

  1. Wahhh dapat hadiah lagi kak ret.
    Alhamdulillah, murah rezeki kak ret!
    Hahahaha ambik masa eh nak khatam :D
    Kalini uyyum tak boleh nak usik la hadiah kak ret sebab hadiah tu bukan minat uyyum hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh jgn x tau tiqah.. Awal2 dia dah cop frame tu siap ckp boy dlm frame tu dia hahaha

      Delete
  2. Wah hadiah harijadi lain, hadiah peraduan lain. Hehe banyak menyusul nanti.

    ReplyDelete
  3. Alaaa kita lupa mention, Novel tu hadiah birthday tau..yang frame ngan mask tu hadiah GA....sorry..tertinggal ayat novel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa ok2 nasib SA explain.. Klu x smp bebila salah faham hehe anyway tq tau hadiah2 nya tu

      Delete
  4. Bestnya dapat hadiah birthday lagi. Bolehlah Uyum lah tu dalam frame :)

    ReplyDelete
  5. Semoga tali silaturrahim terus erat walaupun hanya berkawan di alam maya.

    ReplyDelete
  6. tahniah!! dapat hadiah utk 2 events..

    ReplyDelete
  7. tahniah
    alhamdulilah
    selamat hari lahir

    ReplyDelete
  8. yeay!! pasni kak ret buat review novel!!! tak sabar ni... hahaha

    ReplyDelete
  9. Wah, syoknya, dapat hadiah besday lagi. Alhamdulillah, rezeki Ako. Tumpang gembira. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki nina. Hehehe bergembiralah dgn hadiah tu

    ReplyDelete
  11. Tahniahhhh tahniahhh.. Selamat membacaaaaa.. Cepat khatamkan... Hahahaha

    ReplyDelete
  12. Hahaha.pkp banyak masa kak Ret, boleh khatam novel. Frame tu nanti mesti Uyum suruh letak gambar dia

    ReplyDelete
  13. Wah! Seronoknya dapat hadiah novel tuu! Hehe

    ReplyDelete
  14. Seronoknya dapat hadiah... selamat membaca, Kak Ret!

    ReplyDelete
  15. tahniah kak ret. slmt membaca ya..

    ReplyDelete
  16. tahniah.
    dpt 2 hadiah sekaligus!
    murah betul rezeki...

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Rezeki tu siap dapat hadiah birthday..
    Tahniah Ako..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com