KL & SELANGOR PKPD

KL & SELANGOR PKPD

 

Mesti ramai dah tau kan, esok 3 Julai 2021 bermula la PKPD di beberapa MUKIM di Selangor dah KL.
Harap kesan lockdown sebulan yang lepas, akan membuahkan hasil yang memberangsangkan dalam 2 minggu akan datang ni.
 

Nak mengeluh pun takde guna. Jadikan sebulan yang lepas sebagai iktibar untuk kita semua bersatu dan berusaha untuk mengurangkan lagi kes-kes covid yang sedia ada.

Yang pasti staysafe stay at home selalu k!!

Nota Jemari: Penat dah menunggu ! bila la bole kuar jalan-jalan macam dolu-dolu

Post a Comment

18 Comments

  1. Sabor ye, orang-orang kolumpo dan selangor. Semoga kes covid semakin turun.

    ReplyDelete
  2. Ya Allah! Moga dipermudahkan urusa semua penduduk Selangor dan KL.

    ReplyDelete
  3. Moga terus tabahhh! Macam tak ada guna lockdow n sebelum ni kann kak ret, tapi apa boleh buat. Semoga dipermudahkan segala urusan kak ret dan keluarga.

    ReplyDelete
  4. Kan Ret, rindu nau nau nak jalan2. Tengok angka tu masih menyeramkan lagi, rindu suasana pkp 1, bila berkurung yg nampak hasil tu, lagi bila angka 0, rasa sebak giler.. sekarang??? Dah tak ada perasaan sampai

    ReplyDelete
  5. Masih tak nampak ada penurunan kes setelah darurat dan total lockdown.. sedih. Sampai bilakah nak sebegini.

    ReplyDelete
  6. Stay safe kak ret.. jgn stress tau dok umh.. kalo stress karok je buat video post kt sini k.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Sayu hati bila dpat berita ni. mengenang nasib kawan2 yang kena PKPD tu. tapi apakan daya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap ada sinar di sebalik kabus.
      Harap ada kesan baik nanti. Insya Allah.

      Delete
  8. Rindu nak travel kan Ako...well...SA masih lagi bekerja sebab area office SA memang bukan dalam mukim PKPD, hub segala perhubungan di KL kan..lagipun Malakoff essential services..

    ReplyDelete
  9. Allahuakbar
    stay at home ya kak
    semoga covid ni cepat cepatlah beransur hilangg

    ReplyDelete
  10. yang mampu kita buat, sabar, stay safe dan stay kat rumah if takda perkara penting nak buat luar sana, kes positif masih tinggi, gitu juga kat sarawak ni.

    ReplyDelete
  11. PKPD secara besar besaran ni harapnya membuahkan hasil. Semoga kita terus kuat.

    ReplyDelete
  12. harap kes menurun lepas pkpd besar-besaran ni. stay safe :)

    ReplyDelete
  13. Moga lepasniii kes ni menurun..

    ReplyDelete
  14. kwsn rumah kena pkpd..huhu..

    ReplyDelete
  15. alahai dh berapa kali PKP , PKPP , PKPD , PKPB . . entah sampai bila terkurung di negeri sendiri ni

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com