Girls 'Generation
bakal muncul di "You Quiz on the Block"!

Menurut laporan media, kesemua ahli kumpulan popular itu akan muncul dalam rancangan kelolaan Yoo Jae-suk iaitu “You Quiz On The Block”.

Penampilan yang akan datang ini akan menjadi rancnagan pertama bagi Girls 'Generation bersama sebagai kumpulan penuh sejak 2017 bila mana ada beberapa ahli meninggalkan SM Entertainment, dan rancangan itu diharapkan akan sangat bermakna ketika kumpulan itu merayakan ulang tahun ke-14 mereka pada bulan Ogos.

Wah buat peminat-peminat Girls Generation mesti tertunggu-tunggu kan kemunculan kesemua ahli group ni.

Buat korang yang tak pernah tengok rancangan variety show "You Quiz On the Block", show ni ada macam game show. Jae Suk akan randomly pick sesape je yang dia jumpa kat tengah jalan dan ajak diorang sertai kuiz. Setiap jawapan yang orang dapat jawab, diorang akan meang duit cash on da spot.

Walau tak paham kadang soalan2 sebab mostly pasal korea la kan, tapi suka tengok bila dia main pilih je sesape dia nampak utuk jawab kuiz ni. Ada pernah sekali dia pick foreigner dan memang terpegun kejap sebab orang tu bole jawab soalan kuiz 100% dan menang duit cash semua nya!!

So, untuk season akan datang ni, tertanya juga. Apa fungsi Girls Generation dalam season akan datang nanti kan?

Tak sabar nak tunggu siaran nya.

Nota Jemari: Ada yang dah jadi pelakon pun...