GIRLS GENERATION BAKAL MUNCUL DALAM "YOU QUIZ ON THE BLOCK" - Ako Tetap Ako

GIRLS GENERATION BAKAL MUNCUL DALAM "YOU QUIZ ON THE BLOCK"


Girls 'Generation
bakal muncul di "You Quiz on the Block"!

Menurut laporan media, kesemua ahli kumpulan popular itu akan muncul dalam rancangan kelolaan Yoo Jae-suk iaitu “You Quiz On The Block”.

Penampilan yang akan datang ini akan menjadi rancnagan pertama bagi Girls 'Generation bersama sebagai kumpulan penuh sejak 2017 bila mana ada beberapa ahli meninggalkan SM Entertainment, dan rancangan itu diharapkan akan sangat bermakna ketika kumpulan itu merayakan ulang tahun ke-14 mereka pada bulan Ogos.

Wah buat peminat-peminat Girls Generation mesti tertunggu-tunggu kan kemunculan kesemua ahli group ni.

Buat korang yang tak pernah tengok rancangan variety show "You Quiz On the Block", show ni ada macam game show. Jae Suk akan randomly pick sesape je yang dia jumpa kat tengah jalan dan ajak diorang sertai kuiz. Setiap jawapan yang orang dapat jawab, diorang akan meang duit cash on da spot.

Walau tak paham kadang soalan2 sebab mostly pasal korea la kan, tapi suka tengok bila dia main pilih je sesape dia nampak utuk jawab kuiz ni. Ada pernah sekali dia pick foreigner dan memang terpegun kejap sebab orang tu bole jawab soalan kuiz 100% dan menang duit cash semua nya!!

So, untuk season akan datang ni, tertanya juga. Apa fungsi Girls Generation dalam season akan datang nanti kan?

Tak sabar nak tunggu siaran nya.

Nota Jemari: Ada yang dah jadi pelakon pun...

23 comments:

  1. Kumpulan ini yang nyanyi Nobody But You kan?

    ReplyDelete
  2. kenal Yoona & Sooyoung je, sbb depa berlakon...anak buah suka sgt lagu 'Lion Heart'..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seohyun & yuri pun berlakon jgk... Sunny slalu muncul dlm running man, dia suka couple ngan joong kook

      Delete
    2. Yuri pernah tgk berlakon drama Defendant & Fashion King..Seohyun tak perasan..

      Delete
    3. Seohyun -- > Private Life, Unstoppable Marriage, The Producers, Weightlifting Fairy Kim Bok-joo, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo ... byk gak drama2 dia berlakon

      Delete
  3. Dah terkenal rancangan Korea di serata dunia eh.. Orang Malaysia pun ramai yang suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. for fun variety show diorang menarik hahaha

      Delete
  4. Fuhh . Mengingatkan kembali CCL pada zaman2 sekolah dulu . Minat jugak la artis2 korea . Siap beli majalah klik lagi semata2 nak kumpulkan poster artis2 korea .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa... adoii zaman sekolah k ret tgk artis local je haha,nmpk sgt tua nya di situ :D

      Delete
  5. Wahh semua ada! Nk tengoklah. Sejak SNSD ni berpecah rasa single dorang makin tak best. Tambah pulak blackpink tengah naik kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, skrg blackpink mmg dasat...
      pastu dah byk plak group2 lain juga...

      Delete
  6. Kenal yang berlakon tu je...itupun x banyak drama yang dia berlakon...anak- anak buah SA suka Blackpink...barangan diorang kebanyakkan Blackpink

    ReplyDelete
    Replies
    1. blackpink ni nama tengah naik tu ramai bdk2 zaman la ni kenal ehehehe

      Delete
  7. legend ni. saya suka lgu Gee gee baby, baby ohh..hehe.

    ReplyDelete
  8. wahh. menarik ni. ada trbaca jgk artikel psl ni. nk tgk la nnti.

    ReplyDelete
  9. yang ni memang legend, walaupun bukan fan diorang tapi mesti tahu juga semua lagu SNSD yg hits..hehe

    ReplyDelete
  10. Tak kenal sangat.. pernah dengor nama aje... Wahaha... selamat menonton nanti

    ReplyDelete
  11. Pernah dengar tapi tak kenal sangat.

    ReplyDelete
  12. teringat dulu2 suka layan lagu2 girl generation. kene tgok balik ni xD

    ReplyDelete
  13. Haritu tengok you quiz ni masa BTS mari je hehehe.
    Girls generation ni girl band legend suatu masa dahuluuu, kenal pun sebab lagu gee yang viral gila dulu dulu. Tapi sampai sekarang tak cam lagi sorang sorang kecuali soo young, yoona dengan sunny hahahaha.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.