Giveaway Road To 3M Mamapp

Giveaway Road To 3M Mamapp

Ramai dah join, moh la kita join juga.


Syarat-syarat penyertaan GA Road To 3M Mamapp

  1. Terbuka lepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. Sorry buat blogger negara jiran kalau mama buat segment bolehlah join nanti ye.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Road To 3M Mamapp". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. 
  3. Wajib Follow blog mama: http://www.mamapipie.com
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama  || Instagram | Youtube |  Twitter |  FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

Ok done!!

Nota Jemari: Dengar citer hadiah lumayan.....so apa tunggu lagi! Sape yang belum join, moh lekas!

Post a Comment

19 Comments

  1. Goodluck and all the best kak ret!

    ReplyDelete
  2. Selamat mencuba tangkap nombor sambil-sambil tunggu cabutan bertuah.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen KakRet. Semoga berjaya menang hadiahnya :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..good luck!!

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. mana tahu rezeki

    ReplyDelete
  6. Good luck. Nanti try la tangkap nombor jugak

    ReplyDelete
  7. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  8. gudluck kak ret. smoga ada rezeki ya..

    ReplyDelete
  9. goodluck kak ret :)
    shida pun join juga..

    ReplyDelete
  10. jejak sini baca ni, baru teringat nak gi snap number kat blog mamapp.
    mana le tau ada rezeki jadik salah satu pemenang, kan :)

    ReplyDelete
  11. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  12. Tq ratna sudi join giveaway mama jemput Usha no pv dah nak memcapai 3m lagu berapa hari.. good luck ye

    ReplyDelete
  13. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com