IT'S JUNE, MARILAH KITA BERSEDEKAH - Ako Tetap Ako

IT'S JUNE, MARILAH KITA BERSEDEKAH

 

June dah tiba...
Ye btul 1 Jun sampai 14 Jun 2021 adalah tarikh satu MALAYSIA kena LOCKDOWN!!
Tapi rilekss ar sebab JUNE is MY Bday MONTH!😆

So, be safe everyone!
Stay at home!
Dalam sejarah lagi, kita masih belum menang menentang COVID!


Ayoh kengkawan, tahun ni mari lah kita banyakkan bersedekah.
Projek #hulursedekah #sedekahRM10 ini diuruskan rakan sekerja ako iaitu IG --> https://www.instagram.com/tulhaynee_janet/ sejak 2019.


Mula nya hanya projek kecil2 je sebab niat nak tolong satu keluarga ni.
Tapi tak sangka sokongan dari kengkawan lain yang amat memberangsangkan, maka usaha ni masih diteruskan hingga kini.

Buat korang yang sudi nak join projek #hulursedekah #sedekahRM10 ni, boleh la kirimkan sedekah korang ke account berikut :-

Maybank : 164856113947
Nama : Janatulhani Jawahail
Reference : SedekahRM10

Sebarang penghantaran terkini #hulursedekah, korang boleh tengok kat IG member ni.


Atau korang boleh cari je hashtag #hulursedekah kat IG untuk tau perkembangan terkini kepada siapa saluran sedekah sudah diberikan. Untuk pengetahuan, penerima bukan hanya di KL atau semenanjung, malah ada juga penerima di Sabah dan juga Sarawak yang memerlukan #hulursedekah dari anda semua.

Untuk korang yang sudi bersedakah, ako ucapkan ribuan terima kasih.
Rezeki korang, rezeki mereka juga.
Semoga amalan kita sentiasa membawa berkat, insyallah!

22 comments:

  1. Sedekah jariah sahaja pahala yang berterusan di alam sana..

    ReplyDelete
  2. Ya rileks nanti sambut harijadi. Emak pun harijadi bulan Jun.
    Banyakkan sedekah dan sedekah selagi boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...
      Banyakkan amal jariah..

      Btw hepi coming besday mak😁

      Delete
  3. Yang nanti menjadi kawan baik di sena kelak..salah satunya sedekah.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih diatas segala perkongsian...jom sama- sama kita bersedekah...

    ReplyDelete
  5. happy birthday in advanced awakkk :)

    ReplyDelete
  6. Moga moga amalan bersedekah menjadi penolong bila di alam sana nanti.

    ReplyDelete
  7. Musim lockdown ni ramai yang tak boleh bekerja seperti biasa. Marilah bersedekah dan bantu mereka

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah akan bantu menyumbang nanti. Thanks tau Kak Ret share tempat #hulursedekah. Moga segala urusan Kak Ret dipermudahkan.

    ReplyDelete
  9. Tq kak ret sharing..boleh shida tgk2 jap guna hashtag tu :)

    ReplyDelete
  10. Happy birthday in advance, Kak Ret.
    Thanks sebab share tentang projek ni :)

    ReplyDelete
  11. Happy birthday sis..
    walaupun sedikit namun berterusan kan sis..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah boleh bookmark dulu. insyaAllah ada rezeki, sama-sama kita hulur. :D

    ReplyDelete
  13. eh birthday KakRet juga eh bulan Jun ni. Masuk June mesti eexcited nak tunggu birthday.
    Semoga lebih ramai menghulurkan sedekah. Aamin...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.