HADIAH BESDAY PERTAMA TAHUN 2021 - Ako Tetap Ako

HADIAH BESDAY PERTAMA TAHUN 2021

Pin! Pin! Van poslaju benti depan rumah.
Terpikir jap, eh baru semalam order barang guna delivery nya poslaju, aik takkan dah sampai arini. Wow impresif! Ni terdetik dalam hati je la. 

Tengok nama pengirim dari "Kedai Saiful". Eh saiful mana plak yang bagi ni? Hahah jenuh gak pikir ako ada order barang ke dari kedai ni? Hati ni memang dah gedik2 la nak tau apa barang nya kan. So bila koyak je sikit bungkusan tu, tengok kat dalam, TING! Eh eh dapat hadiah ke ni??? Tetiba senyum lebar kita tau 😄😄


Allah terus rasa hepi bila baca kad ucapan tu. Rupanya sahabat lama di JB kirimkan hadiah besday ni. Terus wasap empunya badan. Hahaha lawak nya tukang kedai ni pos awal plak hadiah yang satu ni. Tu yang tak pasal2 dapat hadiah besday in advance la gitu kan🤣


Of coz budak yang paling excited tentu la Uyum. Semua hadiah pun dia rasa untuk dia 😂
Tengkiu aunty fara sebab bagi hadiah ni untuk Nina. Nampak gaya Uyum rasmikan dulu la ye haaha. 

Nota Jemari: Ta, besday ko arini, ako plak yang dapat hadiah 😆

30 comments:

  1. Awal dapat. Tidak silap 17 kan?
    Eh oklah memang terkejut tidak sangka dapat hadiah.

    ReplyDelete
  2. Bagusnya dapat kenalan begini. Semoga ukhwah terus berkekalan

    ReplyDelete
  3. Birthday Ako 19hb kan...hehehe..takpe la hadian advance..suka jute bag..cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laaa.. terawal plak bdk kedai tu gi pos hahaha..

      Delete
  4. Advance 5 hari awal dapat hadiah hahaha.
    Cantikk beg dengan botol air sebab boleh customized nama!
    Hahahaha bergaya tuu si uyyum pose dengan hadiah cik nina dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah dia yg over lebih kan.. Smp la ni sibuk nak soh isi air dlm botol tu

      Delete
  5. Alhamdulillah..skrg ni trend beg tulis nama..cantik Uyum posing..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaann tu la mmg jd trend plak ye bag tote camtu

      Delete
  6. Waaa awainya dapat hadiah...
    Ehh berap hb ekk kita lupa arr... *buat-buat lupa :p
    Psttt nantikannnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..... ok saya x sabar menanti hahahah :D

      Delete
  7. Cantik.
    Uyum yang tidak pernah mengecewakan. Terbaiklah.

    ReplyDelete
  8. Ala comelnya Uyum... nanti boleh gi shopping bawa beg tu ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu bila la dapat soping g mall kan... nmpk gaya thn depan aje la huhu

      Delete
  9. Org utara kata sampai awai tak kalut 😂😂 ini namanya org tu ingat birthday sbb tu pos awal2 kannn. Bestlah melaram budak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha sampai awai x kalut ye :p
      tapi mmg terkejut la sebab x sangka hahah

      Delete
  10. Woww sweet nya. Cantik pulak tuu kak

    ReplyDelete
  11. wah cantik hadiahnya! Best la dapat hadiah awal!

    ReplyDelete
  12. cntik hadiah tu. personalized lg tu.
    comel je uyum excited nk guna bag tu hehe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..memang senyum lebar dapat hadiah. lagi lagi dapat awal. Haa Uyum tu memang model tetap Nina.

    ReplyDelete
  14. Aaaaa bestnyaaa dpt hadiah hee. yang penting mmg semuanya cantik cantik sgt hee. :) nice.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.