Mellow Crunch Giveaway By Atiqah Najihah - Ako Tetap Ako

Mellow Crunch Giveaway By Atiqah Najihah

 

SYARAT SYARAT PENYERTAAN:

  • Follow blog Atiqah Najihah
  • Copy dan paste banner di atas dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah"
  • Backlink entri anda ke entri giveaway ini
  • Tinggalkan link entri giveaway anda ke ruangan komen entri ini
  • Siap!

TARIKH PENYERTAAN:

  • 01 Jun sehingga 20 Jun 2021


Jom cepat join! Ramai-ramai kasi meriahkan GA untuk bulan ni 😆
Jom ramai-ramai kita nantikan sape yang bertuah dapat makan cekelat itu.

Nota Jemari: OK dah SIAP tiqah! heehhe... 😁

28 comments:

  1. Insyallah. Bila ada kesempatan, nak jugak serta.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..good luck!!

    ReplyDelete
  3. Banyak segmen boleh sertai. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. All the best K.Ret
    Kita pun join jugak😃

    ReplyDelete
  5. Jom join..kejap lagi publish...

    ReplyDelete
  6. Goodluck kak. Nty nak join jugak laa. Hehe

    ReplyDelete
  7. good luck ako, semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  8. goodluck. Insyaallah ada rezeki menang GA. :)

    ReplyDelete
  9. all the best kak ret! AO pun baru join tadi :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Anda pemenang Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/06/tahniah-senarai-pemenang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  11. All the best! Semoga dimurahkan rezeki..
    Sy baru ja follow blog ni.. salam perkenalan~

    ReplyDelete
  12. Moga ada rezeki, nanti boleh share dengan Uyum.

    ReplyDelete
  13. Good luck, Kak Ret. Mudah-mudahan ada rezeki menikmati Mellow Crunch ini :)

    ReplyDelete
  14. Best of luck, kak.. Semoga ada rezeki untuk akak.. Datang singgah daripada giveaway yang sama...

    ReplyDelete
  15. melimpah betul coklat tu. Semoga ada rezeki menang GA ni nanti. Aaminn..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.