KAD UCAPAN DARI UYUM - Ako Tetap Ako

KAD UCAPAN DARI UYUM

 


Pepagi budak 2 orang ni dah berkarya hahhaaa....
Mula budak bulat yang kecil tu x caya arini besday ako.
Siap tanya berulang kali.

Pastu si abang pun plan buat kad ucapan.
Nah terhasil laa ucapan yang ini.

Si budak kecil bulat tu siap tanya lagi, "betul ke arini besday nina? Tapi mana kek?"
Hahahha.... ako jawab, Uyum la kena beli kan kek!!

Selagi takde kek, selagi tu dia tak caya arini besday ako wkakakaa...

OK OK jap lagi kita beli kek ye 😆

Nota Jemari: Ekceli sape yang nak makan kek, Uyum ke Nina???😝

17 comments:

  1. Alahai omei nyaa mana kek yea..ni win win situation ni hahaha.. selamat hari lahir ehh belated birthday kak ret! Semoga murah rezeki dan panjang umur

    ReplyDelete
  2. Mestilah Uyum hendak makan kek. Pandai Uyum buat tidak percaya kalau tiada kek.
    Selamqt harijadi Cik Ret.

    ReplyDelete
  3. Birthday dan kek tidak dapat dipisahkan. Tepat pertanyaan Uyum tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha ni dia dh dpt dah kek nyaa.. Puas hati dia

      Delete
  4. hahahha! happy birthday kak ret! wish penuh boleh baca semula dekat komen entri sis lin ek..hahahahha

    ReplyDelete
  5. Uyum ni comel la..bleh plak x percaya hari ni birthday Nina erk...

    ReplyDelete
  6. Hahahaha uyyum yang nak makan kek tu sebenarnya kan :P

    ReplyDelete
  7. Alolo kena frame ni kad birthday special dari Uyum.

    ReplyDelete
  8. Haha comel betul Dorang siap buat kad ucapan tu. Eh Uyum ni tak caya pulak. kena ada kek baru besday eh..ohhh macam tu pulak.

    ReplyDelete
  9. Hahaha so sweet la Uyum ni. :) Kena simpan bebaik kad nya hee. jrg jrg budak laki buat kad. hehe kalau buat pun tulisan masyaALlah haha.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.