SEGMEN : JOM REFRESH BLOGLIST - Ako Tetap Ako

SEGMEN : JOM REFRESH BLOGLIST

 

Kita join segmen dari blog nieza.
Saja-saja , bole juga tambah kenalan blogger kan.
Lagipun kata nya dah 2 tahun tak update blogslist nya.
Sape yang belum kenal nieza, jom la join :)

Segmen berakhir 30 June tau :)

Nota Jemari: Eh eh sama plak bulan besday kita ye😁

27 comments:

  1. Wah.menarik. kene join gak nty.

    Selamat bsegmen kak

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak ret!

    Nanti kita join hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Kak Ret. Nanti Fiza nak join jugak. In Shaa Allah.

    ReplyDelete
  4. Saya punya bloglist saya main letak je sesiapa yang saya fikirkan perlu. Yang mana biasa bertandang dan tinggalkan komen di blog saya, saya jadikan bloglist.. hihi

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen..semoga berjaya!

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegment and all the best

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen kak Ret. Dulu saya selalu update bloglist ikut monthly top komen. sekarang malas dah. Bw jela sape yang top komen tu.huhu

    ReplyDelete
  8. Done follow 347. Salam Ukhwah (:

    Singgah Blogwalking musim PKP :)

    Jemputlah join segmen ni pula ya

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2021/06/segmen-blogwalking-dan-pencarian.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen!

    Hmm... Cik TK pun dah lama tak tukar bloglist

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/segmen-jom-refresh-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. happy segmen

    https://belogsjm.blogspot.com/2021/06/segmen-jom-refresh-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. slmt bersegmen kak ret. nnti nak join jgk la

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Datang Blogwalking dari Segmen yang sama. Done follow :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2021/06/segmen-jom-refresh-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen.. Salam singgah daripada sesi yang sama...

    https://www.shikinrazali.com/2021/06/segmen-jom-refresh-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen dan semoga berjaya bloglist penganjur nanti. Aaminnn...

    ReplyDelete
  16. datang sini dari segmen yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/segmen-jom-refresh-bloglist.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.