Happy Birthday, RIZZQA RAYYANA!! - Ako Tetap Ako

Happy Birthday, RIZZQA RAYYANA!!

 

Hari ni 22 Jun 2021, genap usia dia 7 tahun.
"Happy Birthday, Rizzqa Rayyana".
Semoga membesar jadi anak solehah dan kebanggan mama ngan babah.

Rizzqa ni satu-satu nya anak buah pompuan.
Kalau bergabung ngan abang dan cousin-cousin dia yang lain, memang bertukar dari wanita solehah menjadi wanita perkasa gitu hahaha...

Yang ako pelik ni, ngan cousin-cousin dia elok je bole berborak tapi ngan mak-mak sedara, sepatah haram mulut tu terkunci je. aishh terus jadi malu-malu kucing gitu.

Apa apa pun, harap Rizzqa sentiasa jadi anak yang mendengar kata dan maintain 'cute' ye hahah..

Nota Jemari: sejak covid ni langsung kita tak jumpa-jumpa dah kan....cepat la jumpa penawar covid ni, dah rindu nak gather-gather ngan adik badik dan anak-anak buah yang lain...

19 comments:

  1. Selamat harijadi Rizzqa. Oh bunga sekuntum di kalangan sepupu-sepupunya. Kenalah beradaptasi. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Rizzqa..best nama dia..ye la..rindu kat anak- anak buah semua...penat nak VC hari2 tapi tak dapat peluk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laaaa.. Nasib laaa uyum duduk ngan kita.. Pelok dia je dh mcm pelok cousin2 dia yg lain 🤣🤣

      Delete
  3. Sedapnya nama Rizzqa 😍
    Happy Birthday Lil Pwincess 🎂🎂🎂

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir pakcik ucapkan buat Rizzqa Rayyana. Semoga membesar dengan sihat dan ceria-ceria selalu.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Rizzqa! Sedapppp nama nyaaa!
    Semoga menjadi anak yang solehah dan taat pada Allah dan ibubapa, semoga dilimpahkan rezeki yang berterusan! :)

    ReplyDelete
  6. Alahai kalau dapat jumpa, lagi meriah sambut birthday sekali kan kak Ret

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Rizzqa Rayyana. Semoga membesar menjadi anak yang baik dan berjaya dunia akhirat. Aaminn..
    Ya, maintain cute.

    ReplyDelete
  8. Seriusly sedapnya namanya . Tuan punya nama pun comel .

    ReplyDelete
  9. Betul rasa lama tak gathering dgn family. Mcm nina family abah besar walaupun satu negeri susah nk jumpa. Semoga menjadi anak yg solehah bt anak buah ako

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday buat Rizzqa Rayyana

    ReplyDelete
  11. Manisnya muka dia hee suka tengok :) Happy belated birthday

    ReplyDelete
  12. cantiknyaaaa. happy belated birthday Rizzqa Raihana. nama pon sedapppp ^^

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.