Sambil tengok tibi bole layan kacang macadamia ni tapi yang lecehnya nak kena buka kulit dia yang tebal tu. Nasib masa order ni memang diorang dah sertakan sekali tempat pembuka nya.
Masuk pembuka tu kat celah kulit kacang, pastu pusing kan dia. TIK!! kulit pun terbuka..
Pastu bole la makan dengan rakusnya hahaha...
Sape suka kacang macadamia??
Nota Jemari: First time tengok buah nya, selalu makan yang dah dicampur2 dengan eskrem la, popcorn la.... Kacang ni asli x rasa pape tau hahaha.. masin pun idok, manis pun idok😂
21 Comments
Macam tak pernah jumpa lagi
ReplyDeletesaya pun first time jumpa yg ada kulit ni wak.. selalu mmg makan yg dah togel je heheh
DeleteSempat saya Google nak tahu pasal kacang macadamia ni..
ReplyDeletehehhe so dah tau x camne rupa macadamia ni lepas buka kulit tu? hehhe
DeleteTak pernah makan yang camni. Biasa makan yang dalam cadbury punya je xD
ReplyDelete00:29am | Mini Purse
Tu laaaa kita pun pestime makan yg mcm ni haha
DeleteX brp suka kacang ni kakret sbb blom pernah mkn yg mcm ni.. hahaha.. yg dlm kek pun x brp nk suka rasanya
ReplyDeleteOoo ni pebret k ret ni selain gajus n pistachio😂😂😂
DeleteSetakat ni tak pernah makan lagi. Tapi coklat yang ada kacang ni pernah makan.
ReplyDeleteHehehe rata ramai yg makan bila dh siap dibuka kan
DeleteSaya makan yang telah dikopek kulit.
ReplyDeleteMacadamia asli belum lagi makan.
Suka itu biasa-biasa takdelah macam suka sangat.
Sama laaa mmg b4 ni pun makan yg dh dikopek..
DeleteKacang yg kat aiskrim eh. Tuu nadyya mcm xminat sgt mkn.huhu
ReplyDeleteeskrem kdg ada letak hazelnut... x past.. ada macam2 jenis kacang kan klu kat eskrem :) salah satunya ada je macadamia ni...
DeleteKlu pernah makan popcorn Garret mesti tau eheheh
First time nampak! Kalau biskut macadamia tu benda yang sama lah ek kak ret? Pakai kacang macadamia ni lah ke?
ReplyDeleteye rasa nya hehehe :D
DeleteAlamak xpernah makan lagi kacang ni
ReplyDeletePernah makan yang dalam coklat. Sedap!!!
ReplyDeletexpernah mkn yg belum kena buka lg.
ReplyDeleteSuka kacang macadamia. Biasa makan dalam kek je dan biskut je. Tak pernah lagi makan fresh camni. Bagus betul siap ada pembuka dia. Dia macam spesis buah berangan juga ni jenis kulit keras susah nak buka.
ReplyDeleteMe! Yayyyyy. Kacang ni sedap. kalau makan mcm biasa hadap sekali pun boleh habis hee
ReplyDeleteThank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com