Sape suka makan kacang Macadamia??? - Ako Tetap Ako

Sape suka makan kacang Macadamia???


Sambil tengok tibi bole layan kacang macadamia ni tapi yang lecehnya nak kena buka kulit dia yang tebal tu. Nasib masa order ni memang diorang dah sertakan sekali tempat pembuka nya.


Masuk pembuka tu kat celah kulit kacang, pastu pusing kan dia. TIK!! kulit pun terbuka..
Pastu bole la makan dengan rakusnya hahaha...

Sape suka kacang macadamia??

Nota Jemari: First time tengok buah nya, selalu makan yang dah dicampur2 dengan eskrem la, popcorn la.... Kacang ni asli x rasa pape tau hahaha.. masin pun idok, manis pun idok😂

21 comments:

  1. Replies
    1. saya pun first time jumpa yg ada kulit ni wak.. selalu mmg makan yg dah togel je heheh

      Delete
  2. Sempat saya Google nak tahu pasal kacang macadamia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe so dah tau x camne rupa macadamia ni lepas buka kulit tu? hehhe

      Delete
  3. Tak pernah makan yang camni. Biasa makan yang dalam cadbury punya je xD

    00:29am | Mini Purse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaaa kita pun pestime makan yg mcm ni haha

      Delete
  4. X brp suka kacang ni kakret sbb blom pernah mkn yg mcm ni.. hahaha.. yg dlm kek pun x brp nk suka rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ni pebret k ret ni selain gajus n pistachio😂😂😂

      Delete
  5. Setakat ni tak pernah makan lagi. Tapi coklat yang ada kacang ni pernah makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe rata ramai yg makan bila dh siap dibuka kan

      Delete
  6. Saya makan yang telah dikopek kulit.
    Macadamia asli belum lagi makan.
    Suka itu biasa-biasa takdelah macam suka sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laaa mmg b4 ni pun makan yg dh dikopek..

      Delete
  7. Kacang yg kat aiskrim eh. Tuu nadyya mcm xminat sgt mkn.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eskrem kdg ada letak hazelnut... x past.. ada macam2 jenis kacang kan klu kat eskrem :) salah satunya ada je macadamia ni...

      Klu pernah makan popcorn Garret mesti tau eheheh

      Delete
  8. First time nampak! Kalau biskut macadamia tu benda yang sama lah ek kak ret? Pakai kacang macadamia ni lah ke?

    ReplyDelete
  9. Pernah makan yang dalam coklat. Sedap!!!

    ReplyDelete
  10. xpernah mkn yg belum kena buka lg.

    ReplyDelete
  11. Suka kacang macadamia. Biasa makan dalam kek je dan biskut je. Tak pernah lagi makan fresh camni. Bagus betul siap ada pembuka dia. Dia macam spesis buah berangan juga ni jenis kulit keras susah nak buka.

    ReplyDelete
  12. Me! Yayyyyy. Kacang ni sedap. kalau makan mcm biasa hadap sekali pun boleh habis hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.