SAPE YANG BAGI NI, BAIK NGAKU CEPAT!! - Ako Tetap Ako

SAPE YANG BAGI NI, BAIK NGAKU CEPAT!!

 

JnT sampai depan rumah!
Eh ada parcel lagi??!!
Kali ni nampak sangat ringan nya....
ermmm tapi takde plak nama pengirim.
Sudah!!
Ni sape plak yang  bagi ni oii???
Ni kira hadiah besday juga ke camne ni???😆

Sekarang ni JnT memang takde nama pengirim dah ke???
Ako perasan lately ni parcel2 dari JnT banyak yang tak letak nama pengirim.
Ermm... jangan la camni weii!!!

Ni sejenis makanan ni, hahaha takut gak nak makan.
Tapi pape pun, kepada pengirim tu, konpom eh makanana ni HALAL!!!

Hahahah anyway tengkiu, saya terima dengan hati terbuka 😁

Nota Jemari: Lenkali jangan la kirim tak letak nama ye, seriauh ahkak ni

20 comments:

  1. Tudia dah sama kes ngan kita ni ha...orang kirim tapi tak tau sape yang kirim...

    ReplyDelete
  2. alhamduillah kak. rezeki x penah salah alamat.

    ReplyDelete
  3. Wah! Ada secret admirer. Rezeki tu.

    ReplyDelete
  4. Rezeki tak salah alamat. ��

    ReplyDelete
  5. baca doa pendinding banyak2 kalau takut. Haha gurau jeee.

    ReplyDelete
  6. Peminat tu kak Ret. Orang kata kalau takut, makan ramai-ramai, baru tak kena apa2. So meh pos sini sikit

    ReplyDelete
  7. Sama kes dengan SA
    Tapi bukan wak punya kerja ea

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki kak ret. Tapi mesti curious kann siapa pengirimnya 😂

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki kakret..xpernah salah alamat heheee

    ReplyDelete
  10. Mesti yang tahu alamat Cik Ret yang bagi. Hehe baik buat senarai.

    ReplyDelete
  11. nmpak sedapp..
    eh tapi bleh ke xde sender name? bkn wajib ada sender ke. pelik jgk ni.

    ReplyDelete
  12. Tak pernah pulak dapat parcel takde nama pengirim. Rezeki hadiah birthday tu agaknya. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  13. Nyum nyum. Hee. Suprise betul ya sampai taktahu siapa hehe. murah rezeki yg menghantar tu hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.