MINUM PETANG BERSAMA TETANGGA KITA - Ako Tetap Ako

MINUM PETANG BERSAMA TETANGGA KITA

 

Rindu nak gi Indon?
Rindu nak makan martabak sana?
Rindu nak minum teh botol sosro?

Ha sekarang ni tak perlu nak terbang jejauh, semua pun kita bole dapat dari "Tetangga Kita".
Martabak enak dari Indonesia dibawakan terus ke rumah korang.

Ada pelbagai jenis martabak.
Martabak manis & Martabak telor...
sebab kan ako kureng sket ngan martabak manis, maka nya ako order martabak telor aje.

Isi nya pulak korang boleh pilih, daging, ayam, samyang, dendeng dan of coz la telor sahaja kan.
Kali ni ako order mertabak telor berisikan ayam.
Ditambah plak dengan 'spicy mayo'.
perghhh memang sedap woo...
Kuliltnya yang ranggup dan nipis gitu.
Sampai ke rumah masih suam-suam panas gitu.


Sejak diperkenalkan oleh sorang member ni, sampai ke hari ni kekerapan membeli martabak ni dah tak terkira dek jari dah hahaha....😆

Boleh follow IG Tetangga Kita
Boleh follow FB Tetangga Kita
Boleh juga order terus di website Tetangga Kita

Kalau nak order melalui GRAB pun ada tak silap.

Nak pickup sendiri pun bole, ni alamat nya ye.

Store Information

Tetangga Kita Hartamas Shopping Centre

60, Jalan Sri Hartamas 1, Taman Sri Hartamas, Hartamas Shopping Centre, KP-08 Plaza Floor, Level 2, Sri Hartamas, Kuala Lumpur, Malaysia, 50480

Phone: +60 12-207 0715

Additional Information

Hartamas shopping centre, Level 2, opposite of boost juice


Tetangga Kita Paradigm Mall

Paradigm Mall, Lot LG-10, 1, Jalan SS 7/26a, SS 7, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, 47301

Phone: +60 12-207 0715

Additional Information

Opposite Tesco



Alhamdulilah rezeki minum petang arini.
Martabak telo bersama teh sosro.

Nota Jemari: Mium petang korang apa plak arini?

19 comments:

  1. thanks for sharing..SA nak cuba nanti...nampak seapa tu ha..mati2 ingat Ako minum petang dengan jiran sebelah rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Jiran sebelah pun takut nak kuar rumah skrg ni 😜

      Ada rezeki sila cuba k

      Delete
  2. Saya bukan peminat murtabak. Tapi bila tengok gambar tu, rasa terliur nak makan. 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Sila2 cuba mana tau bole jd febret plk lps ni kan 😁

      Delete
  3. Jauh jugak, tak sangka hantar sampai area KL. 2,3 kali gak ke Paradigm Mall. X pernah perasan kedai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo k ret order yg dkt hartamas.. Dkt sket ngan rumah k ret..

      Delete
  4. Cantik persembahan murtabak telur.

    ReplyDelete
  5. Ingatkan tadi gi ngeteh dengan jiran sebelah . Heheh

    ReplyDelete
  6. Memang nampak sedap sungguh murtabak tu.

    ReplyDelete
  7. Ingatkannn makan dengan jiran tetangga, rupanya nama kedaii tetangga kita hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la cik TK pun ingat macam itu juga mula-mula -_-"

      Delete
  8. wah nampak sedap murtabak telur dia!! siap bole request lagi nak isi apa..

    ReplyDelete
  9. sedapnya nmpk murtabak dia. ada byk pilihan inti pulak tu. nnti g kl, nk kena cuba la

    ReplyDelete
  10. Sedap nampak martabak tu. Lepas rindu siapa yang teringin makan martabak Indo dan sewaktu dengannya.

    ReplyDelete
  11. tak pernah cuba lagi ni. tapi ni ke yang selali sitinurhaliza order tu eh? ke salah heee. sebab selalu keluar dkt ig story siti hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.