BORONG KACANG-KACANG DARI PADANG BESAR - Ako Tetap Ako

BORONG KACANG-KACANG DARI PADANG BESAR

 

Ingat tak aritu ako ada citer pasal kacang MACADAMIA?
Sebab yang aritu dah abis kan jadi nya kami order la lagi.
Tapi kali ni kami tambah la kacang-kacang yang lain juga.

Ekceli yang order bukan ako tapi MAMA uyum.
Rupanya diorang ni ada group wasap Personel Shopper (PS) untuk pembelian barang-barang dari Padang Besar.

Ye betul, kacang-kacang yang kami order datang nya semua dari Padang Besar.

Lepas dah try aritu, teringin plak nak makan gajus dan pistachio.
Maka nya untuk order yang kali ni, bertambah la barang belian nya ya.
Petang tadi alhamdulilah dah sampai pun kacang-kacang yang dipesan tempoh hari.


Alhamdulilah barang belian sampai dengan selamat dan tak hancur kacang-kacang nya.


Sekilo Pistachio
Setengah kilo gajus.
Jadi la....

Kot-kot ada yang nak borong kekacang dari Padang Besar, bole la contact nombor yang tertera di atas k. Selain tu klu korang ada nak beli barang-barang lain macam TOTO ke hahah dari Padang Besar, bole je PS tu tolong belikan juga.😁

Jadi la kan snek di masa PKP ni hahaha...

Nota Jemari: Dah kunyah-kunyah, moh tido muahahha😝😆

20 comments:

  1. CCL paling suka kacang gajus . Selalu pergi padang besar wajib beli gajus ni .sedap berlemak . Tapi sejak2 pandemik ni takut nam pegi sana . Walaupun CCL stay perlis .

    ReplyDelete
  2. Wah, nie memborong sempena PKP ke? Hihihi

    ReplyDelete
  3. Wow, jauh datang.. dari Perlis tuuu... Nice

    ReplyDelete
  4. Hehe Cik Ako kuat mengunyah.

    ReplyDelete
  5. SA selalu order kat adik ipar nyer family...diorang kalau pi Padang Besar mmg akan tanya kalau nak selit order..adik ipar SA org Perlis

    ReplyDelete
  6. sedapnya pistachio dan gajus. stok mengunyah ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Macam nak order je PC ni. Aduh. Selamat mengunyah kekacang Uyum sekeluarga.

    ReplyDelete
  8. skrg senang kn semua boleh pakai PS... Pistachio tu nakkkk

    ReplyDelete
  9. Semoga ada rezeki untuk borong kacang segala kacang di sini! Rindulah pulak dah lama asyik terkurungdalam sangkar.

    ReplyDelete
  10. Murah ke harga kekacang dari Padang Besar ni?

    ReplyDelete
  11. Stok mengunyahhh time layan drama movie pun onz jugak ni hahaha. Lama dahh tak makan pistachio. boleh lah riki riki lepas ni :D

    ReplyDelete
  12. Alamak kak ret..shida..jakun skit..xpernah mkn kekacang kak ret beli ni ^_^

    ReplyDelete
  13. Bagus kunyah kacang ni, snek sihat

    ReplyDelete
  14. sedap-sedap semua kacangnya oiii.. semua aku suka, ni haritu beli yang saudagar kurma dia ada jual kekacang..

    ReplyDelete
  15. Wah semua kacang-kacang ni best!! Apalagi layan sambil tngok tv atau movie. Syiokk tuuuu...

    ReplyDelete
  16. healthy snacks. sambil mengunyah sambil tengok movie..

    ReplyDelete
  17. sedapnya kacang pistachio tu. sihat pon iya jgk

    ReplyDelete
  18. Sekali beli borong banyak puas hati. Kudapan kekacang yang sedap ni. Okay baik, simpan satu gambar senang nak contact.

    ReplyDelete
  19. ini kalau mengunyah tak henti haha itulah bahayanyaa. haha nonstop nak makan. tp kacang2 mcmni memang sedap hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.