BELI KIT KAT DAPAT BRICK GAME PERCUMA - Ako Tetap Ako

BELI KIT KAT DAPAT BRICK GAME PERCUMA

 

Semalam nak beli sabun breeze dari panda mart.
Dah add item, belek-belek item lain ternampak kit kat ni.
Ekceli ternampak brick game tu.
Eh menarik plak kata hati.
Terus grab juga!!


Barang sampai je terus cari kit kat ni dulu.
Sebab nak tengok brick game yang percuma tu kan.


Ha ha comel giler weii... Besar tapak tangan ako je pun.
Ni memang sesuai untuk uyum.😁

Teringat zaman dulu-dulu, brick game ni salah satu game yang jadi kegilaan.
Dulu rasanya nak beli satu brick game macam mahal je.
Sekrang ni siap dapat percuma lagi😅

Budak-budak sekarang tau ke apa tu brick game eh?
Tanya uyum... hampeh, dia x minat pun nak main hahaha....
Tunjuk kat abang dia pun sama.
Tak de menunjuk kan minat langsung ..

Ini belum lagi tunjuk game 'ular' kat henpon nokia😆
Konpom kelaut dalam la diorang nak tengok game-game macam tu haha...

Nota Jemari: 😁

21 comments:

  1. Menggamit kenangan brick game ni, dulu nak dapat puas pujukkk mak, baru belikan hahahaha. Sekarang, dipandang sepi. Uishhh game ular dalam nokia tu lagi legend HAHAHA, waktu tu, game tu je yang ada dalam telefon kannn. Sekarang macam macam jenis game adoooo.

    ReplyDelete
  2. Sewaktu awal-awal kemunculan brick game, saya antara dapat menamatkan permainan hingga ke akhirnya.. Awal-awal dahulu hingga level 9 sahaja.

    ReplyDelete
  3. Ehhh macam nak beli plakk laaaa...

    ReplyDelete
  4. Nampak macam dah gedebance sikit la.. ingat tk ada satu movie tamil, dia guna brick game utk letupkn kereta, konon remote laaaa.. hahahah

    ReplyDelete
  5. dulu masa kecik kalau main ni memang tak ingat dunia dah

    ReplyDelete
  6. Seriouslah dapat brick game.. Nak kena cari juga nie.. Memang menarik kalau dapat nie..

    ReplyDelete
  7. bestnye game ni. tringat masa dlu2. slalu main haha

    ReplyDelete
  8. Gara-gara brick game nilah PC kena cubit dengan mama sebab terlupa angkat kain kat ampaian. Bila dah main asyik lain macam. Duduk kat buaian. Sambil main buaian sambil berayun fuh. Lepas tu fuh juga kena cubit. hahahahaha..

    ReplyDelete
  9. wah percuma brick game..zaman kita dlu mmg berebut nk main game ni kn

    ReplyDelete
  10. Dulu masa kecik2 kan...nak beli brick game tu kena menabung..takde maknanya Abah Mak nak belikan...kena dapat no 1 dalam exam baru bleh dapat..skrg? brick game ni tak minat de depa nak main..

    ReplyDelete
  11. kenangan masa dulu pemes ni
    layann ni je tak ingat keja lain he hee

    ReplyDelete
  12. wah like seriously? Boleh cuba beli ni
    Jangan lupa layari website etiqa untuk mengetahui tentang insurans kereta terbaik
    Pelbagai insurans yg menarik disediakan. Sebagai contoh: insurans kereta takaful, insurans takaful & insurans takaful

    ReplyDelete
  13. Serius la dapat brick gameeeee bestnyaaaa. nak beli la hahahaha pantang nampak benda best sikit hee

    ReplyDelete
  14. Wah. cantiknya. dulu2 ini la permainannya..
    Duit raya kumpul beli brick games ni..
    Dah masuk sekolah menengah atas main game ular pula kt 3310. hehe..

    ReplyDelete
  15. dah lama tak main game ni. kalau dulu mest ada satu kat rumah..hehe

    ReplyDelete
  16. Game legend ni. Aduh tetibe rasa nak beli, coklat biar orang lain makan

    ReplyDelete
  17. wah! kena beli kit kat ni.hahah

    ReplyDelete
  18. Ini yang rasa nak membeli kitkat gak ni. Game legend, ralit kalau main dulu dulu.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.