REZEKI MENANG GA BULAN MEI - Ako Tetap Ako

REZEKI MENANG GA BULAN MEI

Alhamdulilah tak sangka GA-GA yang ako join bulan lepas, kebanyakkan membuahkan hasil heheh...



Rezeki! Rezeki!
Memang unsangkerable la hahaha...
Takde mengharapkan sangat cuma sekadar suka-suka je , support kengkawan yang lain.

Tengok calon-calon tersenarai pun ramai.....
Tapi alhamdulilah, klu dah rezeki tak ke mana kan...

Cuma..........

Rezeki GA abam Kie ako kongsi la kepada yang lebih berhak dan memerlukan.
Bukan tolak tuah cuma memandangkan hadiah nya adalah topup duit henpon, dan ako plak pengguna postpaid, jadi selayaknya kemenangan itu diberi kepada yang lebih berhak.

Insyallah, ako tak serik dan akan sentiasa support kengkawan yang anjurkan GA ni.
Pape pun terima kasih kepada semua penganjur.
Semoga murah rezeki korang......

Rezei korang, rezeki kami.
Rezeki kami, rezeki korang juga hehehe...!

Nota Jemari: Tunggu result GA SA & SITI MENAIP 

31 comments:

  1. alhamdulillah... rezeki syawal lah tu kak ret.. happy for u sis

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis. Dapat duit raya tuh :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd ako. Terharu sbb ako rela melepaskan hadiahnya kpd org lain. Tp x apa... sy tetap akan juga bagi surprise kpd ako... Stay tuned....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah kepada semua pemenang. Kalian sememangnya layak.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ako. Rezeki datang berali arus. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Tahniahhhh . Rasanya tak join kot yg ni . tengah tunggu lelain GA.. sekarang dah susah menang. hahahahaa.. dulu selalu sebab rajin blogwlaking entri peserta lain sekali . kuang3

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki..moga bertambah selepas bagi pada yang lebih memerlukan

    ReplyDelete
  8. Tahniah Cik Ako, 3 hadiah dapat. Hehe bagus juga beri 1 itu pada orang lain.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, rezeki kak ret. Tahniah kak ret! :)
    Bagusnyaaa kak ret bagi hadiah tu kepada orang lain :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..tahniah...x sabar nyer nak announce pemenang..doa- doa eh moga lekat rezeki..ramai peserta ni 45++

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin hahaha...
      hahah ye la kan , mana tau rezeki berturut2 ni hehhe

      Delete
  11. Tahniah! Terima kasih sudi jadi pembaca blog saya. 👍👍👍

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak ret..rezki xsalah alamat ni ^_^

    ReplyDelete
  13. Merajuk la nak join GA asyik kak Ret je menang. Haha. Gurau je. Lawak lockdown namanya

    ReplyDelete
  14. tahniah dan alhamdulillah kak ret! bertuah sungguhlah. sekali menang, melimpah terus rezekinya.
    Semoga terusan murah rezeki kak ret :D

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah dan tahniah.. murah rezeki tu

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah. Tahniah KakRet ada rezeki disitu. Semoga GA seterusnya ada rezeki terselit juga.

    ReplyDelete
  17. Tahniah Sis Ako :) Rezeki rezeki.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.