HADIAH BESDAY KEDUA TAHUN 2021 - Ako Tetap Ako

HADIAH BESDAY KEDUA TAHUN 2021

Eh tak tak bukan nak riak pun. Sekadar buat memori kat sini. Sok bila dah bertahun-tahun seronok baca balik entry lelama.


Siang tadi, macam biasa memang tengah tunggu abam J&T or GDEX or POSLAJU sampai sebab tengah tunggu barang yang diorder. Ikutkan akan sampai barang tu arini.

So tadi bila GDEX benti depan rumah, dah terpk dah ooo yeay barang yang dinanti sudah tiba tapi eh jap, awat macam ringan sangat ni??? Pastu cam berkotak plak ni?!!!

OK sah ni bukan antara barang yang dinanti rupanya.
Cantek sangat kotaknya oii...😍


Bila buka, wah comel nya 'kunci hati'.. eh bukan bukan kunci hati tapi key chain untuk letak kat handbag. Alahaii comel sangat tau!! 

Sebabkan sebelum tu ada member sorang ni dah tjuk hadiah yang sama sebab besday dia pun baru je lepas so otomatik dah tau la sape pengirim nya.😍

Hehehe tengkiu Eka, walau dia jarang masuk sini baca blog ako tapi saja la nak ucapkan juga terima kasih. Tak sangka dalam tak tau nak bagi apa rupanya senyap2 dia order mende ni. Jauh tau dari Georgetown datangnya 😁


Dia macam brand kucing gitu hahaha...
Walau ako bukan peminat tegar kucing tapi nampak comel plak gambar kucing 2 ekor tu.

Ako pun pestime dengar or tahu brand MUCCA - Handcraft Souvenir ni.
Mana tau klu ada yang berkenan bole la terjah kat web MUCCA tu ye.
Memang kedai nya kat Georgetown je tau!

Again, alhamdulilah masih ada rezeki di tahun ini ...

Nota Jemari: menghitung hari 😊

18 comments:

  1. First time jugakkkk dengar brand MUCCA hehehe.
    Cantikkk! Hadiah kalini uyyum tak nak ke kak ret hahaha

    ReplyDelete
  2. Wow..menarik dan unik hadiah kak ret dapat..jrg ade dlm list nk bg keychain..tp tgk keychain tu siap ada nama nmpak cantik pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa kan yg ni mcm lain dr yg lain sket..

      Delete
  3. Alhamdulillah. Hepi birthday kak Ret! Ke belum lagi? Comel keychain tu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah . Rezeki . Hadiah tu comel . Packaging pun nampak mahal

    ReplyDelete
  5. comelnya. packaging dia mantap betul..hehe

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/drama-love-elsa-2021.html

    ReplyDelete
  6. Waaa murah rezeki dia, dapat lagi hadiah... cantikkkk

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..cute hadiahnya..

    ReplyDelete
  8. Pertama kali dengar brand Mucca ni. Comel keychain tu! btw happy birthday kak Ret!!

    ReplyDelete
  9. Rantai kunci dengan nama sendiri. Bolehlah melaram.

    ReplyDelete
  10. first time jgk dgr mucca. nk kena sggh website dia.

    ReplyDelete
  11. Kenapa comel sangat ni. Untung dapat hadiah custom made dan comel ni. Seronok dapat hadiah lagi :)

    ReplyDelete
  12. Nicenyaaaa hadiah. Dapat idea juga la lepasni nak beri hadiah dkt kawan2. Memang cantik sgt hadiah hee.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.