Korean Drama : Hospital Playlist (Season 2) - Ako Tetap Ako

Korean Drama : Hospital Playlist (Season 2)

Salam Hujung Minggu....


Hoyeeee sape yang pernah layan drama Hospital Playlist Season 1 aritu mesti tak sabar nak tengok Season 2 ni plak kan.

Best nya dia dah kluar kat Netflix 17 June aritu untuk Episod pertama.
Yang tak best nya, nak kena tunggu episod 2 minggu hadapan nya. Adoiii citer ni hanya kluar 1 episod seminggu sekali je. Aisshhh jenuh gak nak tgu sambungan tetiap miggu kan.

Pape pun season kali ni lagi mencabar.
Kisah tentang 5 sahabat yang bekerja di Hospital Yulje yang menubuhkan band muzik bagi me release kan tension masing di hujung cerita.

Standard la kan cerita pasal kehidupan doktor dan pesakit...
Macam-macam terjadi.
Cuma kali ni lagi mencabar la jalan ceritanya.

Tak silap dalam Season 2 ni diorang akan selitkan love story setiap sorang.
Baru je kluar Season 2, dah dengar ura-ura akan ada Season3...
Perghh... tp baru ura-ura je la kan x semestinya akan ada hahah..

OK laaa tengok kat netflix minggu ni banyak plak drama drama baru dah kluar.
Moh layan kejap hujung-hujung minggu ni kan..

Nota Jemari: sambil layan drama sambil kunyah kacang😊😋

14 comments:

  1. ni drama kegemaran saya dengan housemate juga...genre berlainan dari drama yang kami selalu tengok..chillax aje jalan ceritanya...tunggu episod akan datang pun tenang2 aje..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaannnn.... kali ni memng diorang sja buat 1 minggu 1 episod...
      stress gak nak tgu next episod hahaha... sejenis x sabar nk tgk ni :D

      Delete
  2. Selamat menonton. Tiada ikuti cerita ini. Baru tahu ada musim ke-2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita pasal doktor-doktor... :) lain dr yg lain sket la, bole try tengok

      Delete
  3. alamak dah tersengih sorang saya baca tajuk....suka gilerrrrr!

    ReplyDelete
  4. Saya selalu tak sabar nak tunggu episod baru yang seminggu sekali huhuhu

    ReplyDelete
  5. Macam penthouse jugak ni satu episode satu minggu. Tapi penthouse makin hari, makin mengarut hahaha. Harap harap hospital playlist tak macam tu lah.
    Nak tengok tapi season 1 masih terbengkalai hahaha, masih di episode 1 >.<

    ReplyDelete
  6. Daebakk..drama yg aman damai, takde villain..blm start lg S2..

    ReplyDelete
  7. dah tengok episod 1. x sabar nk tgk next episod lg.

    ReplyDelete
  8. blom tengok lagi..nak tgok nanti ramai kata best citer ni

    ReplyDelete
  9. ramai ckp best ni..atie tgk penthouse baru haha

    ReplyDelete
  10. Ala Hospital Playlist Season 1 pun tak layan lagi KakRet. Huhu

    ReplyDelete
  11. Tak tengok lagi kdrama yang ni walaupun ada dkt netflix. tgh dok melayan evil flower. hehe.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.