Happy 43rd Birthday to MYSELF - Ako Tetap Ako

Happy 43rd Birthday to MYSELF


 It's the day again!!
"Happy Birthday to ME!!"
Hoping this year will be full of AMAZING and WONDERFUL year for me.

Nota Jemari: OK time for redeem vouchers for bday gal 😆

21 comments:

  1. Happy birthday Kat Ret. Semoga panjang umur murah rezeki, dipelihara keselamatan dan kesihatan.. Aamiin...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir Kak Ret .
    Semoga di pertambahan umur ni
    CCL doakan semoga kak Ret dalam lindungan Allah swt . Semoha Kak Ret dipermudahkan segala urusan dunia akhirat m panjang umur dan diberikan kesihatan yg sihat

    ReplyDelete
  3. Happy birthday my BFF Retna.. aku doakan moga ko sihat dan ceria selalu Ret.. ye laa kan, mesti sihat baru ceria hehehehe..

    Tunggu tau.. kang tengahari sampai le tu hahahah dan esok esok lusa hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis lin... Haha amboii ke main hari2 nak celebrate beday la eh.. Esok esok esok juga ke 😜😜🤣

      Delete
    2. Hahahaha iyerrr laaaa https://www.sislin76.com/2021/06/hari-ini-hari-jadi-dia-happy-birthday.html

      Delete
    3. Hhaha dh baca.. Tq tau 😍😍😍

      Delete
  4. Happy Birthday Ako...wish kat sini plak...hope all your dreams comes true....

    ReplyDelete
  5. Selamat harijadi Cik Ret. Semoga murah rezeki, sihat dan dipermudahkan untuk dapat segala hajat.

    ReplyDelete
  6. semoga sentiasa happy!! ameen! ok tambah doa kat sini..hahaha

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir kak ret! Semoga kak ret dilimpahkan rezeki yang berterusan, dikurniakan kesihatan yang baik baik selalu dan dipermudahkan segala urusan! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tiqah.....tq atas doa dan ucapan nya :)

      Delete
  8. Sanah helwah..semoga diberi kesihatan yg baik dan semua doa dimakbul Allah swt..

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Kak Ret! semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan sentiasa. Aminn

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday again. Semoga yang baik baik untuk KakRet. Aaminnn...

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday :) Semoga yang baik baik saja buat sis :) Amin

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.