BULAN JUN , BULAN YANG DIRAI - Ako Tetap Ako

BULAN JUN , BULAN YANG DIRAI

 

Maaf la ye tengah xde idea sangat nak menaip.
Dan kebetulan masih lagi dalam bulan Jun kan.
Maka nya , masih lagi ada sisa baki bulan yang diraikan hahaha...


Kisah semalam, dapat bag & sejadah by FAMSYMALL ni dari SISLIN.
Comel je sejadah tu.
Ok bole bawa gi travel... hahah tapi ntah bila nak travel lagi kan.

Tengkiu Lin!!
Semoga murah rezeki ko juga 😁
Semoga kita dapat travel sesama lagi hahaha...

Nota Jemari: Untuk kenangan di masa akan datang

36 comments:

  1. Ada nama pada sejadah.
    Alhamdulillah terus dapat hadiah.
    Takpe kalau saya pun asyik kemaskini dapat hadiah, masuk peraduan,kejar nombor. Dah duduk rumah sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Tu laa duduk rumah xtvt yg sama berulang2 kan..

      Delete
  2. Lama betul dia nak sampai hahaha nasib sampai juga..
    Huwaaa nak travel pun kena renew pasport oii, dah kojol hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakaka.... pasni renew passport kita buat online je la :D

      Delete
  3. Cantik..suka kaler dia..SA punya hadiah dari famsymall pun dah sampai..Tiffin ngan bag bekal comel..sahabat jauh bagi ni...nanti SA update ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah tiffin eh... pasni senang la nk bawa bekal gi keje kan ;)

      Delete
  4. Cantiknya beg kain tu. Dah gaya masa kini orang cetak nama pada beg kain. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan jd trend plak.. ni klu g opis mmg bawa ke hulu ke hilir ni heheh...

      Delete
  5. cantik..menarik warna & coraknya..

    ReplyDelete
  6. Cantik sejadah. Unik tu, boleh tulis nama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha sejadah tu comel je heheh.. font kat sejadah tu sekali pandang mcm jawi kan

      Delete
  7. Bestnya dapat hadiah. Lawa beg kain tu :)

    ReplyDelete
  8. Betul kak ret, duk rumah bukan ada apa sangat nak diupdate kann hahaha, kadang kadang mati akai fikir nak update pasal apo.

    Cantikkkkk kombinasi warna beg dengan sejadah sis lin bagi tuuuu, siap boleh letak nama sendiri lagi. Rasa exclusive gituu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha kan kan....
      kadang nk update mende harian yg sma nnt buhsan plak org baca kan...

      Delete
  9. Cantik dua-duanya. Sejadah tu siap ana nama lagi.

    ReplyDelete
  10. Oklah tu berupdate gak blog. Saya kalau takde mood, takdelah entry baru. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa... K ret harap sekurang2nya satu hari mesti ada 1 entry.. Klu mmg xde langsung tu makna kita terlalu bz la tu 😂😂 haha

      Delete
  11. Alhamdulillah. Dapat hadiah lagi.... murah rezeki...

    ReplyDelete
  12. Comelnya hadiah. Alhamdulillah...Haruslah kena raikan sebulan ibarat macam raya sebulan gitu.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, auw comel gila sejadah

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Rezeki. Dapat beg cantik & sejadah yg cantik

    ReplyDelete
  15. Murah rezeki ako dlm berblog. Cantik. Boleh guna jalan2 nanti

    ReplyDelete
  16. cantik..senang bw travel sejadah tu tp tula skarang tkleh ke mana2 kn..cpt la pulih supaya kita bole travel mcm thn2 sebelum ni

    ReplyDelete
  17. cantikkk. mmg sgt berguna klau pegi travel ni

    ReplyDelete
  18. Yay! Cantik hadiah tuuu ..Sukaaa nengok... sy nak hadiahkan tuk kawan gak.. yg ni . tapi risau lambat haritu....dah tukar order bag lain....

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah.. tahniah sis.. Comel sangat sejadah tu..
    Bilalah kita boleh travel lagi kan sis..

    ReplyDelete
  20. Serius comel hee. sejadah kecik sesuai bawak ke mana mana. tak payah bawak gedabak2 tu nak travel.

    ReplyDelete
  21. alhamdulilah..cantiknyaa beg tu kak ^^

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.