SIAPA BERTUAH BOLE CAPTURE PAGEVIEW NOMBOR NI??? - Ako Tetap Ako

SIAPA BERTUAH BOLE CAPTURE PAGEVIEW NOMBOR NI???


Sempena besday kita, 
Rasa-rasa hari ni, ada tak yang dapat capture no Pageview "1190678"??
or TERHAMPIR..........

Tak perlu buat entry pape.
Just email je kat anakomak6@gmail.com
or wasap ke 012-6571906

Mana la tau nanti ada sesuatu untuk korang ke kan😁
Tengkiu in advance.

All the best !!!

Nota Jemari: ni suka-suka je tau, takde paksaan tapi mana tau korang adalah BERTUAH kan?!😍

17 comments:

  1. Yehaaaa.. sila baca wahtsapp yaa... aku sempat SS tapi terlebih setahun plak hujungnya 9 hahahahaha.. janji paling hampir lalalala

    ReplyDelete
  2. Alamak.. bukan-bukan saja dah terlepas.

    ReplyDelete
  3. Dah lepas ke? Haha baru lepas baca pos ini.

    ReplyDelete
  4. Tu laaaa x sangka cpt plk no nya bergerak... Sbb tgk mlm td mcm jauh lg nk capai 😂😂

    ReplyDelete
  5. Minta maaf semua... cepat plak no tu bergerak.. takde rezeki yang lain nmpk gaya nya :)
    kita cuba PV akan datang plk ye hahaha

    ReplyDelete
  6. Sila buat lagi yer... Huhu .. Tahniahhhhh menaik naikkk PV sisturrrr

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...apesal x perasan entry ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua pun xde rezeki....
      sislin je dpt capture tp tu pun terlebih 1 je hahaha

      Delete
  8. Opsss..terlepas sudah. Okay, next :)

    ReplyDelete
  9. Hehehe sudah terlepass but its okay next time maybe?:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.