Wordless Wednesday : Types of Headaches - Ako Tetap Ako

Wordless Wednesday : Types of Headaches

19 comments:

  1. Hahahahaha sibaik x pernah lagi headache hat last tu. Adoilah panjang akal betul siapa yang buat gambar ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa kan.. 🤣🤣🤣 Ada2 je diorang ni kan

      Delete
  2. yg belah bawah tu bila wfh mmg slalu sakit kepala haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bkn takat stresss... Rs mcm nk pecah kepala kan 🤣😅

      Delete
  3. Nasib baik tidak kena yang terakhur, ini mungkin mak yang selalu dapat.

    ReplyDelete
  4. Rasanya yang last tu PC selalu hadapilah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu dh satu kepala sakit ni.. Parah jgk kan PC 😂

      Delete
  5. Selalunya migrain n hyper tuu.hahahah tp sejak lockdown hari2 yang last tu .hahahahahah

    ReplyDelete
  6. Hahahahaha kalau saya bukan 'thinking what to cook' tapi thinking what to eat! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakaka tiqah pun sama ngan k ret.. Kadang pening smp x makan2 smp mlm 😂😂

      Delete
  7. Haha. Saya suka meme ni. Sejak wfh nilah masalah harian

    ReplyDelete
  8. Pernah kena migrain ..tak dapat bayangkan sakit bdemyut2 tu

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. dulu saya camtu jugak. Tapi, buat pa nak pening-pening pala pikir apa nak masak. Sesekali kita foodpanda ke, tunjuk lauk kat kedai ke, kan... hehe...

    ReplyDelete
  10. Full red tu tak menahan sakitnya. melampau sangat tu.

    ReplyDelete
  11. Yeke baru tahu ni. selalu jadi yang gambar no 1 atas tu huuu sakit dia rasa mcm nak tumbuk org.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.