TOP COMMENTATORS - MEI 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - MEI 2021

 

Assalamualaikum semua,
Kembali lagi dengan entry TOP PENGOMEN untuk bulan Mei 2021.

First of all, nak ucapkan bebanyak-banyak terima kasih kepada korang-korang yang sudi singgah dan baca dan tinggalkan jejak kat sini.

Memandangkan ako kebizian sket bulan ni, maka nya ako ringkas kan aje la ye entry ni.
Seperti bulan-bulan yang lepas, cara pemilihan top pengomen ni ako takde la fixed sangat ye hehehe..
So, bulan ni ako just nak pilih dan ucapkan tahniah kepada top3 iaitu SuriaAmanda, Atiqah Najihah & juga Farrah MF.

Kali ni tak sempat nak cari 'sesuatu', so sempena ada raya lagi ni kan, so ako nak bagi duit raya je la ye. Nanti minta kerjasama dari SA, Tiqah & Farrah untuk email / wasap no account memasing k. 😁

Tahniah sekali lagi kepada semua pembaca-pembaca blog anakomak6.
Tanpa korang, takde la cerita-cerita kat sini 😍

Nota Jemari: ok next....

32 comments:

  1. Tahniah kepada semua Pengomen...👍🏼

    ReplyDelete
  2. Dorang banyak masa lapang tu, hihihi... tahniah ya, kpd semua, bestnya dapat duit raya

    ReplyDelete
  3. tahniah top komentar ..syok dpt duit raya tu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, terima kasih kak ret! :D
    Tahniah jugak kepada pengomen pengomen yang lain.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ada rezeki SA...nanti SA whatsaap ye...terima kasih buat Ako...semoga dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt dah bank in ako bgtau ye... sistem tgh down plak hehe :)

      Delete
  6. Tahniah untuk yg lelain juga sebab sudi singgah kat sini :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua top comentators.

    ReplyDelete
  8. tahniah semua! hrp2 bulan dpn tersenarai hehe

    ReplyDelete
  9. semoga kak ret murah rezeki... tahniah kepada top 3 commentator bln mei

    ReplyDelete
  10. Saya ada membuat giveaway terbaharu. Sudikanlah menyertai. Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada yang tersenarai sebagai pemenang

    ReplyDelete
  12. Alamak tak masuk carta. Sape suruh bulan Mei malas bukak blog. Hihi

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua top commentators. Teruskan support blog Kak Ret :) Happy blogging semua.

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat kak farrah, kak SA and Atiqah 😁

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hahahha ni nak tambah komen ye...
      sila sila .. mana tau this mth tersenarai kan :D

      Delete
  16. Saya gumbira nama saya ada di situ. Thanks so much, Kak Ret. Tahniah kepada pengomen-pengomen lain juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheehe semoga rajin2 komen lagi.. terima kasih :)

      Delete
  17. Yeah!! Ada nama saya..
    Tahniah buat semua penerima duit raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah betul kak sha raya kali ni. alhamdulillah murah rezeki :D

      Delete
  18. wahhh! bestnya dapat duit raya!!!!!

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua top commentators..

    ReplyDelete
  20. Jatuh beranak anak tangga ni. Tahniah untuk semua dan yang terpilih :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.