ROTI JALA PEMBERIAN SIAPA NI??? - Ako Tetap Ako

ROTI JALA PEMBERIAN SIAPA NI???

 

Adoiii ok kali ni seriously langsung tak tau sape yang bagi.
Mesej org yg buat roti jala ni, dia bg satu contact no.
Bila kita mesej contact no tu, dia x tau sape yang bagi...
Kata nya bukan dia.

Ah sudah!!!


Semua pun tak ngaku ni!!!
Eh jangan macam-macam awak-awak semua.

Makanan ni... hahaha tapi tapi kita dah termakan ni.
Tu yang nak confirm kan balik, klu tersalah, kena la order hantar ke tuan sepatutnya.

TAPI... bila pikir balik.
Budak delivery tu call no ako!!
So logiknya memang penghantaran ke rumah ni tak salah la kan?!

Siapa pun anda, terima kasih ye.
Lenkali tak moh surprise-surprise camni tau.
Ahkak ko ni lemah semangat sket hahaha....


Tapi kita sertakan la juga IG roti jala bunga ni
Heheh kot la korang ada yang nak order juga kan 😆😅

Anyway, tengkiu ye kepada yang memberi ni.
Semoga murah rezeki.

TERKINI: Akhirnya dah tau sape yang hantar..opismet kita rupanya, suspen ahkak tau! Hahah pape pun tengkiu Zurin!! 😍

Nota Jemari: cantek gila rupa bunga roti jalanya haha

24 comments:

  1. Wow, cantiknya deco dia. Sekali imbas macam kek dah tu...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki tu, cantik pula color ni. tengah trending roti jalan color ni. terluih! hahaha

    scrub badan

    ReplyDelete
  3. Macam-macam design roti jala sekarang. 😮

    ReplyDelete
  4. ya ampunn...cantiknya warna dia...soft aje

    ReplyDelete
  5. Kreatifnya roti jala dia. Rezeki Ako.. tapi tak tahu dari sapa, macam ralat juga, kan.

    ReplyDelete
  6. Haah cantik. Hehe tapi dah makan pula.
    Jeng-jeng siapalah pemberi itu? Haa dia bagi nombor orang lain.

    ReplyDelete
  7. Ok dah tau dah... Silap nya bdk yg buat roti jala ni salah bg info o
    Pengirim.. Jenuh gak laa nk cr sape.. Last2 ptg td br tau dh pengirim yg sebetul2nya.. Rupanya opismet kita😂

    ReplyDelete
  8. Cantiknya!!!!
    Kreatif betul orang yang membuatnya.

    ReplyDelete
  9. Cantikk pulak roti jalanyaaa, nak makan pun sayang hahahaha

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki bestnya dapat

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki tu..besttnya

    ReplyDelete
  12. roti jala cantik menawan ni mmg viral skrg.. x sampai hati nk mkn dah la kalerful.. hehehe... skrg dh tau ke sapa yg hantar ni kak ret?

    ReplyDelete
  13. Cantiknya roti jala tu. Dahla warna warni, berbunga pulak. Berbunga hati bila makan ni

    ReplyDelete
  14. Wahh surprise lagi. Alhamdulillah...cantik betul roti jala tu. Trending sekarang roti jala bunga.

    ReplyDelete
  15. kenapa cantik sangat roti jala tu.. Surprise lagi. heeee
    Alhamdulillah, murah rezeki Kak Ret :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah . Rezeki . Roti jala viral ni

    ReplyDelete
  17. Rezeki tak salah alamat tp kan syg nk mkn hahah sbb cantik

    ReplyDelete
  18. cntiknya roti jala ni. nak mkn pon syg sbb cntik sgt.
    Alhamdulillah rezeki kak ret

    ReplyDelete
  19. Pergh!! Cantik gila.. Roti jala pun dah boleh dijadikan pemberian istimewa.. Memang kreatif rakyat Malaysia ini..

    ReplyDelete
  20. Cantik sangat jadi sayang pulak nak makan hee. kreatif la noh depa lani. Niaga makanan semua cantik cantik belaka

    ReplyDelete
  21. wuuuu cantiknyaaaaa. mesti sayang nak makan tu xD

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.