ALHAMDULILAH 43 TAHUN , MASIH ADA YANG SAYANG - Ako Tetap Ako

ALHAMDULILAH 43 TAHUN , MASIH ADA YANG SAYANG

 

Hahahaha tajuk kemain nina oiii๐Ÿ˜†
Baru dapat rehat, penat gila kaki & pinggang macam buat kenduri kekdahnya.๐Ÿ˜‚
OK just nak share kat korang celebration besday ako yang terjadi secara tak sengaja akibat bertalu-talu delivery sampai kat rumah sepanjang arini.

Asalnya nak makan bakar-bakar je dengan kakak dan MAMA uyum serta budak-budak kat rumah ni.
Memang kebetulan ada order bakar-bakar grill dari ILIPOT.com.my.

Tup-tup aishh bertalu-talu makanan sampai.
Kek, ceklat, nasi kerabu, aiskrim, sandwich....etc.
Terduduk jap dok mikir harus kenyang sampai ke malam nanti ni.
Rezeki sungguh arini.


Kita dah main bakar-bakar pastu kita buat stimbot juga.
Amek sup 'malapetaka', memang petaka betul makan sup tu hahaha...
Lagi pedas dari sup tomyam , mampus cirit la memasing malam ni sebab semua pun arini ikut selera ako kan..๐Ÿ˜…


Yang tak sabar nya budak 2 orang ni. Berebut-rebut nak tiup lilin.
Berebut-rebut nak potong kek...
Pastu berebut-rebut soh orang nyanyi lagu hepi besday๐Ÿ˜†

Sudah, sape punya besday kesudahannya ni?!!!


Pastu nina plak soh diorang nyanyi lagi hepi besday versi korea tuk nina ๐Ÿ˜
Baru la fair n square kan hahaha...

Dah selesai kita makan, tup tup datang lagi penghantaran nya.
Hahahaha....


Macam biasa, sambutan untuk diorang ni kekdahnya hahaha....
Kita raikan aje la....


Selesai je snap yang ini, PAP!!! Penyek sudah salah satu kek tu....
Hadoiiii.... spontan menjerit semua orang wkakakaka...๐Ÿ˜‚

Pape pun alhamdulilah, dah 43 tahun hidup ni masih lagi ada yang sayang dan ingat.
Semoga segala rezeki yang datang arini akan terbalas untuk semua, insyallah.

Terima kasih semua yang mendoakan dari jauh mahupun dekat...
Yang megirimkan hadiah dan juga ucapan.
Tiada apa yang dapat ako balas selain ucapan TERIMA KASIH dari hati yang ikhlas.

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nota Jemari: nantikan kiriman-kiriman mereka di entry seterusnya ...

19 comments:

  1. Happy birthday..wow..banyak keknya..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. tahniah
    semoga dipanjangkan usia dalam keberkatan

    ReplyDelete
  3. Hehe dah habis ke makanan hari ini? Banyak betul. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi sikit... tp ni tambah plak lagi arini haahah...

      Delete
  4. Happy 43, Kak Ret!
    Moga terus gembira dan bahagia dengan insan-insan tersayang :)

    ReplyDelete
  5. Banyaknyaa kek kak ret! Posss sini sikit hehehe :P

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday kak ret! meriahnya dgn kek dan mknn tu.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Happy Birthday! Semoga baik baik sahaja dalam kehidupan dunia akhirat.. Semoga Allah makbulkan doa akak di dunia ni.. Amin

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Kakret..harap msh boleh wish utk kakret ya :)

    ReplyDelete
  9. Birthday memang lagi seronok sambut kalau ada kanak-kanak kan. Insha Allah, kalau kita baik Allah sayang, orang ramai pun sayang.

    ReplyDelete
  10. meriah byk kek tu...happy belated birthday...

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday Ret! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Bertuahnya ramai yang sayang :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. murah rezeki kak ret.. happy belated birthday

    ReplyDelete
  13. Meriahnya birthday Nina anak anak buah happy celebrate. Happy birthday Kak Ret. Semoga dimurahkan rezeki berpanjangan dengan segala keberkatan dan dipanjangkan usia dengan segala kebaikan serta kesihatan yang baik. Aaminnn...
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  14. Heee celebrate reramai cmni memang meriah la ceritanya hee. seronok seronok :) especially budak budak la hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.