Wordless Wednesday : Rezeki Lagi - Ako Tetap Ako

Wordless Wednesday : Rezeki Lagi

 

Alhamdulilah, rezeki datang lagi.....
Kek Pandan Gula Melaka...
Memang suka kek-kek hasil dari Aszbakes.

Ekceli dah tau dah kek ni dari sape bila ternampak kan sticker aszbakes, terus ako msg si pengirim. Semoga murah rezeki juga buat semua pengirim.

Nota Jemari: Mau seminggu ni kolestrol mencanak-canak naik ni hahaha

26 comments:

  1. Yeah sedap tu alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... uyum lah suka tu.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Kalau jiran, aku dah tumpang gak makan hahaha

    ReplyDelete
  5. Haha sampai hujung Jun dapat hadiah. Untung jiran-jiran Cik Ret dapat rasa.

    ReplyDelete
  6. Napelah kita bejiran eak?Ha3
    Kalau tak boleh mintak sikit🤣
    BTW, jemput join bersegmen dengan Syu untuk pencarian bloglist okey👉🏼https://syuderis.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

    ReplyDelete
  7. Kalau dekat mahu PC ngendeng barang sepotong dua makan depan rumah dengan Uyum..sambil sembang-sembang.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki masuk lagiiiii. Best ni kalau berjiran dengan kak ret hahaha. Sedapppppp nampak keknya, dengan meleleh leleh tepi tuuuuu, uyyum mesti suka hahaha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...ya Allah sedap menggoda betul kek nya tu...
    AO dahlah tengah fasa nak mendiet ni...habis hancus plan diet hahahaha

    ReplyDelete
  10. Sedap tu. Gabungan yang klasik

    ReplyDelete
  11. Sedapnya Kek Pandan Gula Melaka. Alhamdulillah rezeki tak putus putus datang sempena birthday month ni. Sesekali menambah lemak. lepas ni sambung workout.

    ReplyDelete
  12. Sedapnya. Rezeki Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  13. Kek pandan gula melaka? Wow, tak pernah try kek flavour camni. Balik balik, kek coklat juga yang dipelahapnya. Hehe.. birthday Ako ke?

    ReplyDelete
  14. Wow cantik dan sedap kek ni. Kalau nina nk habiskan jenuh berhari2 jahaha

    ReplyDelete
  15. sedapnya nmpk kek gula melaka tu. mesti manis kan

    ReplyDelete
  16. Nice! Jarang makan perisa gini.. xpe lemak naikkk. nanti turun balikkk. hahahahahaa

    ReplyDelete
  17. Tak pernah makan kek Pandan Gula Melaka ini..
    Sedap ini bersama secawan kopi..

    ReplyDelete
  18. Nampak sedap pulak. Jadi craving tiba tiba haha. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.