Hadiah Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Dah sampai - Ako Tetap Ako

Hadiah Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Dah sampai


Hoyeee.....sape ingat pasal giveaway mellow crunch by Atiqah awal bulan aritu?
Alhamdulilah rezeki diumukan sebagai salah seorang penerima Mellow crunch ni.
Dan hari ni mellow crunch tu selamat mendarat di rumah ako.

Tengkiu Tiqah dan macam biasa wajib la Uyum yang rasmikan dulu kan.


Kemain selera dia makan...
Tapi x leh la makan banyak-banyak kan....
Agak-agak makan ngan susu, ok tak eh? hahha


Coco crunch salut coklat salut milo tabur...
Perghhh kombinasi yang melathop hhahahaa....
OK nanti pasni kita tambah plak susu lagi power nak makan ni 😆

Tak bole nak makan banyak-banyak sebab manis hehehe..
So ok la ni cukup untuk stok sebulan 😁

TQ again Tiqah....
rezeki memang kami tak tolak hahaha...

Nota Jemari: 👍👍👍

32 comments:

  1. Meriqh bulan ini dapat hadiah.
    Hehe akhirnya dapat merasa Mellow Crunch itu kan?

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Nampak berselera makan tu. 😀

    ReplyDelete
  3. Sedap tu. Alhamduillah rezeki akak.. :)

    ReplyDelete
  4. sedap betul tengok Uyum makan. Terus rasa macam nak cari jugak

    ReplyDelete
  5. sedapnya..hebat rasa coklatnya..

    ReplyDelete
  6. Wah, seleranya Uyum makan.
    Memang sedap, layan coklat campur milo ni. Nyum nyum...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Betul, makan dengan susu.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Rezeki sudah selamat mendarat.
    Saya sedang menanti mellow crunch terbang lintas Laut China Selatan. Mesti Firdaus suka nak makan macam Uyum juga.

    ReplyDelete
  9. Bukan main lagi si Uyum makan tu ha...sedapnyaaaa......

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah selamat sampai! Selamat menikmati mellow crunch! :D
    Saya punn makan dengan susu jugak harituu, not bad hahaha

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah selamat sampai dah. Uyum wajib makan dulu Nina. hehe..Manis sangat camni makan dengan susu okay kot kan.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak Ret. Sedapnya tengok Uyum makan

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Tahniah atas kemenangan.

    ReplyDelete
  14. Salut milo tabur ya . Unik ni . Nak rasa jugak

    ReplyDelete
  15. singgah baca.
    jom tukar link bloglist
    kembaraminda7.com
    tq

    ReplyDelete
  16. menggoda betul tengok cara uyum makan

    ReplyDelete
  17. omaiiii sedapnya..letak susu lagi best kot rasa lemak lemak cmtu

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah selamat sampai. Murah rezeki ako dan tiqah hehe

    ReplyDelete
  19. Amboiii Uyum, tak toleh kiri kanan awak ek

    ReplyDelete
  20. tahniah...adik pernah beli juga

    ReplyDelete
  21. Aku yang ijo ni tak berapa, suka yang borol biru Creme.. tu sedap.. maybe sebab aku tak suka milo sangat kot..

    ReplyDelete
  22. tahniah kak ret.
    suka tgk semangat uyum mkn

    ReplyDelete
  23. Perghhhhh . Padu! Tahniahhh, tahniahhhh!!!

    ReplyDelete
  24. Yeah!! Alhamdulillah.. Tahniah sis..
    Sedapnya tengok Uyum makan..

    ReplyDelete
  25. AAAAA stok utk sebulan huu. kalau dkt rumah ni sehari dh habis sebab makan reramai sekaligus hehe. tapi seronok tgk Uyum makan. Rasa nak order chocojar haha

    ReplyDelete
  26. wahhhh. adakah nadyya kena beli nii. nampak sedapppppp nyerrr.

    tahniah kak ^^

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.