OUT of TOWN - Ako Tetap Ako

OUT of TOWN


Out of town kejap.
Eh silap... bukan town.... hhaha
Out from HOME!!

Nak sedut udara luar kejap.
Bosan dok umah.
Uyum ajak tido otel kata nya.
Ha moh la kita "staycation" weekend ni.

3 hari 2 malam, jadi la.
Tak jauh pun, still kat KL lagi.
Kebetulan besday abam Aqeem dah nak dekat.
Minggu depan kan cuti sekolah, takut ramai orang.
Jadi nya kita celebrate tido otel minggu ni je la.
Dengan harapan orang masih dok dendiam kat rumah..
wkakakaka...

OK "Giveaway suka-suka by anakomak6" tinggal sehari je lagi.
Gud luck untuk semua yang sudi join!
Insyallah kalau takde aral, kita umumkan awal pagi esok ye...
So stay tune!!

Nota Jemari: makan tido makan tido je ek dalam bilik otel?!😆

26 comments:

  1. selamat ber-staycation..rileks2 minda..

    ReplyDelete
  2. teringin gak nak cuti2 di pantai tp pantai2 di kelantan ni x comel la spt Ganu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun bertahun x jejak kelantan.. Tunggu bole rentas negeri la abam kie.. Bole pegi tganu

      Delete
  3. itu pun dah nikmat sangat rasakan. memang perlu cari suasana baharu sesekali.

    ReplyDelete
  4. Selamat "staycation" ! 🥰 Biar pun makan tido makan tido , tpi yg penting dpt release tension juga kann hihi

    ReplyDelete
  5. Selamat ber-staycation kak ret! Semoga uyum happy boleh tidur hotel hahaha.

    ReplyDelete
  6. Have a great staycation, Ako! ^_^

    ReplyDelete
  7. Enjoy! dekat2 pun jadi lah kan dari duk terperap kat rumah..

    ReplyDelete
  8. Untung Uyum ada mak saudara yang ikutkan permintaan. Harap hilang ketegangan.

    ReplyDelete
  9. Enjoy your staycation ye Kak Ret.

    ReplyDelete
  10. Selamat berehat!!! Syiokkk makan tido jee.ahaaahaha.. Wow.. tasabar nak tunggu keputusan Giveaway.. Keh keh...

    ReplyDelete
  11. Wah best tu staycation. Tukar mood macam melancong ya stay kat hotel. Relaxing. Enjoy ya!

    ReplyDelete
  12. Best tu out from home kejap. Ni yang rasa nak tidur otel ala ala uyum ajak tidur otel. heee..

    ReplyDelete
  13. Wah.. Staycation.. Mesti best kan tempatnya..

    ReplyDelete
  14. Puashati 3 hari tu, kalau tido semalam, ermmm baik tido kt rumah hahahaha

    ReplyDelete
  15. Staycation harus la seronok kan....

    ReplyDelete
  16. Staycation dlm negeri pun no problem

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.