GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious - Ako Tetap Ako

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

 

OK giveaway pertama untuk bulan ini datang nya dari blog FairusMamat.
Dia nak bagi sambal bilis pedas u'ols!!
Ha apa tunggu lagi, moh lekaih kita kasi ramai-ramai join GA ni.

Macam biasa, syarat pun simple.
1. Membuat posting bertajuk GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious dengan memuatnaik gambar banner dan membuat pautan ke entri ini,

2. Like halaman Facebook d' SAMBAL licious (pilihan tanpa paksaan), dan

3. Tinggalkan pautan blog anda mengenai giveaway ini di ruangan komen.

GA ni start dari 1 Jun hingga 15 Jun 2021.
Cepat!

Nota Jemari: menarik hadiah nya, pebret tu! 😋

24 comments:

  1. Favorite kak ret ni sambal pedas pedas hehehe
    Btw goodluck kak ret! :D

    ReplyDelete
  2. goodluck kakret! sedap tu sambal 😋

    ReplyDelete
  3. Memang teringin hendak cuba sekali buat pemberian percuma! Ok insya Allah akan sertai.

    ReplyDelete
  4. Good luck kak Ret. GA dapat hadiah makanan memang tak boleh dilepaskan. Hehe

    ReplyDelete
  5. menarik lah! nak join!
    Good Luck Kak ret!

    ReplyDelete
  6. Semoga ada rezeki ako... sedap tu sambal bilis pedasss... makan dgn nasik panas2...perrgghhh

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas sokongan menyertai giveaway ini.

    ReplyDelete
  8. All the best..pun join gak nanti..dh draft blom publish

    ReplyDelete
  9. Yang ni ponn kene join jgk ni.. hehe

    Goodluck kak

    ReplyDelete
  10. Good luck kak Ret. ada masa jap lagi naniey nk join jgk..

    ReplyDelete
  11. All the best untuk GA ni, Kak Ret.

    ReplyDelete
  12. Semoga akak ada rezeki dalam pemilihan pemenang.. best of luck kak...

    ReplyDelete
  13. mesti delicious sambal ni. Semoga ada rezeki KakRet menang hadiahnya. Aaminn...

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari giveaway yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.